FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA 2-3

Bumba dezvăluie amănunte picante din vestiarul fostei echipe: "Românii de la Dinamo n-au fost uniți"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 10:19

În decurs de mai puțin de o lună, Claudiu Bumba s-a despărțit de Dinamo, a semnat cu Concordia Chiajna, iar miercuri și-a luat revanșa, marcând un gol superb în victoria echipei ilfovene în "Ștefan cel Mare", scor 3-2.

Mijlocașul de 23 de ani a vorbit astăzi despre motivele care au dus la despărțirea de Dinamo, dezvăluind amănunte picante din vestiarul "câinilor". 

"Îmi pare rău că am plecat, am rămas cu un gust amar după toată situația care s-a întâmplat acolo. Îmi pare rău pentru suporteri, sunt cei mai buni din țară, încurajează echipa peste tot și mereu vor fi acolo.

Am venit cu inima deschisă la Dinamo, am încercat să dau totul. Nu dau vina pe nimeni, poate a fost și vina mea. Nu a fost un conflict, poate pur și simplu nu suntem compatibili.

Noi, românii de la Dinamo, n-am fost un grup unit. Nici străinii cu românii nu erau uniți, dar nici românii între ei nu erau", a declarat Claudiu Bumba, la TV Digi Sport.

"Multă lume mi-a spus că transferul la Concordia e un pas în spate, doar familia mi-a fost alături" Claudiu Bumba

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  28 Septembrie 2017, 18:06

Așa e,unde nu e unitate e haos,se vede peste tot în lume asta,numai bani,bani,bani,toți au asta în cap,dar omenie,înțelegere,spirit de sacrificiu?Aceste petarde au salarii uriașe pt. ceea ce oferă

Vezi toate comentariile (1)
Comentează