FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Burleanu reacţionează după perchezițiile polițiștilor în cazul Dinamo: "Poate fi un model"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 18:34

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice au efectuat percheziții la casele de avocatură și insolvență care s-au ocupat de reorganizarea de la Dinamo, existând suspiciunea că s-ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18.000.000 lei.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost prezent azi la Academia de Studii Economice pentru inaugurarea unor cursuri de management sportiv şi a vorbit și despre situaţia în care se află echipa finanţată de Ionuţ Negoiţă. 

"Am fost surprins. Dar e o anchetă în derulare şi nu am mai multe informaţii decât dumneavoastră. În acelaşi timp sunt încrezător că Dinamo a făcut ceea ce a trebuit şi nu a făcut nimic ilegal în tot acest proces de ieşire din insolvenţă şi chiar poate reprezenta un model din acest punct de vedere.

Până acum, Federaţia nu a primit nicio solicitare din partea anchetatorilor şi nici nu cred că ar fi acte la federaţie sau la LPF care să le fie utile. 

În momentul de faţă, conform regulamentului de licenţiere, Dinamo are dreptul să participe în cupele europene. Nu putem spune acum ce se poate întâmpla. Poate rezultatul acestei anchete va dovedi că Dinamo şi-a făcut foarte bine treaba. Trebuie să aşteptăm rezultatele şi apoi te poţi exprima", a spus Răzvan Burleanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  10 Februarie 2017, 08:33

NU SE PUTEA ALTFEL!!!UN HOT MAI MIC(CIUR:-BURLI)APARA UN HOT MAI MARE!!!Sa vedem ce va zice UEFA CA LPF IN FRUNTE CU BURLEANU A MINT CA DINAMO SA POATA SA IASA DIN INSOLVENTA SI SA AJUNGA IN CUPELE EUROPENE!!!ESTE UN CAZ F>GRAV PE CARE UEFA NU-L VA IERTA SAU CERCETA ROMANESTE!!!!

martinpen
martinpen  •  09 Februarie 2017, 21:51

casele de avocatură și insolvență de care vorbiti voi s-au ocupat si de Steaua, in procesul cu CSA...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează