FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cade prima opțiune a lui Gigi Becali! Patronul FCSB a fost refuzat categoric: "Nu se pune problema"

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 13:58

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că Florin Niță ar urma să plece de la FCSB în scurt timp. (Detalii aici)

Patronul FCSB a mai spus și că ar fi interesat de transferul lui Giedrius Arlauskis, fost portar la echipa roș-albastră și actual goalkeeper la CFR Cluj, rivala echipei lui Dică.

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit pentru GSP.ro și a declarat că liderul Ligii 1 nu are de gând să-l cedeze la FCSB pe portarul lituanian de 30 de ani.

"Nu avem niciun fel de discuții cu Steaua. Arlauskis mai are contract cu noi încă 3 ani. Nu se pune problema în momentul de față să plece. Probabil că a spus pentru că avem meci cu el în etapa a doua. Noi ne bazăm mult pe Arlauskis. Este portarul nostru, este titular și a apărat foarte bine de când a venit", a spus Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

1.300.000 €este cota lui Arlauskis, potrivit transfermarkt.de

Giedrius Arlauskis a venit în vară la CFR Cluj și a devenit titular incontestabil în echipa lui Dan Petrescu. Acesta a mai jucat la FC Dziugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford și Espanyol.

"Echipa s-a descurcat foarte bine în perioada de pregătire. Am câștigat toate meciurile, am dat 20 de goluri și am primit doar unul. Era și mai bine dacă nu primeam niciun gol, ca să glumesc așa. Jucătorii sunt foarte bine pregătiți, chiar și cei care au venit acum. Nu mai facem niciun transfer. Acesta va fi lotul pentru restul sezonului"Iuliu Mureșan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1112782965438387
Cosmin-Ionut Papa  •  30 Ianuarie 2018, 19:11

Termina cu Baluta si incepu cu Arlauskis...

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Ianuarie 2018, 17:15

Gigi,cat crezi ca iti mai merge ? Ai creier de gaina.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează