FOTBAL  »  Superliga  »  MOMENT NEAȘTEPTAT

Cadoul făcut de Spaletti unui antrenor român care se bate la titlu în Liga 1: "M-am trezit că a venit cu punga în vestiar"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 09:53

Dan Petrescu (50 de ani) a povestit într-un interviu acordat în Italia despre cadoul primit de la Luciano Spalletti (59 de ani) în perioada în care antrena în Rusia. Italianul o pregătește în acest moment pe Inter.

"Înaintea meciului cu Zenit, i-am spus că va fi campion când ne vom reîntâlni la retur. Mi-a promis că, dacă va fi așa, îmi face cadou un Rolex. Previziunea mi s-a adeverit și m-am trezit cu el în vestiar cu o pungă și Rolexul.

Îl consider cel mai bun tehnician din Serie A și am rămas foarte buni prieteni de-atunci, eram singurii antrenori străini din Rusia. Îi țin pumnii la partidele Interului", a spus "Bursucul", aflat atunci la Kuban. 

Dan Petrescu o pregătește acum pe CFR Cluj și va avea un meci crucial duminică, de la ora 20:45, în etapa a doua din play-off, cu FSCB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Martie 2018, 15:50

...mai bine ii lua un cal si un butoi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează