FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Câinii" lui Bratu scriu istorie. Negativă! Din 1965 nu s-a mai întâmplat asta la Dinamo :O

Articol de , - Publicat miercuri, 08 august 2018 10:03

Cu 7 goluri încasate, apărarea lui Dinamo, echipa lui Florin Bratu, e cea mai slabă după cea din 1965/1966. Atunci, defensiva lui roș-albă lua 9 goluri în primele 3 etape.

Florin Bratu a fost foarte lăudat pentru parcursul din play-out și pentru startul bun din acest sezon, victorie cu FC Voluntari, 2-1, și remiză cu FCSB, 3-3. Toată suflarea alb-roșie aștepta 3 puncte cu Gaz Metan, pentru ca echipa să se așeze confortabil pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Visul dinamovist a fost spulberat însă de Gaz Metanul lui Teja, care a câștigat cu 3-2.

Top apărări penibile ale lui Dinamo în primele 3 etape 

Top cele mai bune apărări ale lui Dinamo în primele etape

Bătaia primită e cu atât mai usturătoare cu cât Bratu a intrat într-o galerie extrem de rușinoasă pentru un antrenor. Apărarea sa din startul sezonului este una dintre cele mai slabe din istoria lui Dinamo, primind 7 goluri în primele 3 etape! De altfel, "câinii" au încasat cele mai multe goluri dintre toate echipele din Liga 1 în acest start de sezon! Iar vremurile nu se anunță deloc blânde, pentru trupa lui Bratu urmând două meciuri-șoc, cu Viitorul și CFR, adică ultimele două campioane ale României!

Angelo e mai slab!

52 de ani. Atât a trecut de când Dinamo a avut o apărare mai slabă decât cea gândită de Florin Bratu! În sezonul 1965/1966, "câinii" conduși de pe banca tehnică de Angelo Niculescu încasau 9 goluri în primele 3 runde. 
De atunci și până la actuala echipă s-a mai întâmplat o singură dată ca Dinamo să primească 7 goluri în primele runde. În sezonul 1994/1995 antrenor era Ion Moldovan, iar echipa pregătită de "Comisar" pierdea cu Electroputere, 1-3, învingea pe FC Național, 3-1, și remiza cu Ceahlăul, 3-3. 

"Am făcut destul de multe greșeli, dar echipa joacă și are entuziasm. Sperăm să avem evoluții mult mai constante și să găsim echilibru în toate compartimentele ca să primim mai greu gol"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"În 2 meciuri am luat 6 goluri, facem greșeli copilărești. Nu se poate așa ceva! Poate unii jucători sunt de antrenament și nu de joc. Probabil e presiune, dar aici e Dinamo. Dacă nu vrei presiune, du-te acasă!"
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

7-7 este golaverajul actual al lui Dinamo

45-33 a avut golaverajul final Dinamo în sezonul 1965/1966

Cum arăta lumea în 1965

  • Petrolul a câștigat campionatul, iar Dinamo a terminat pe 3, în spatele Rapidului
  • Rapid a câștigat Cupa Campionilor Europeni la volei masculin
  • S-a născut Gică Hagi
  • Cel mai mare boxer din istorie, Cassius Clay, a trecut la islamism și a luat numele de Muhammad Ali
  • Au murit Gheorghe Gheorghiu-Dej și Winston Churchill
  • Papa Paul al VI-lea a anunțat că în urma Consiliului ecumenic a hotărât că evreii nu sunt responsabili, în mod colectiv, pentru uciderea lui Iisus
  • Primii soldați americani ajung în Vietnam
  • Afro-americanii au primit drept de vot în America
  • Filmul "Pădurea spânzuraților" de Liviu Ciulei a avut premiera în România, iar în SUA filmele "Doctor Jivago" și "Sunetul Muzicii" 
  • Formația Rolling Stones a lansat una dintre cele mai celebre melodii rock din istorie, "Satisfaction"

Citește și: Defensiva, din nou punctul slab al lui Dinamo! 3 schimbări pe care Bratu trebuie să le facă în echipa de start

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
turbozero
turbozero  •  13 August 2018, 08:03

in 1965 nu era activata cooperativa iar "U" o macelarea pe dinamo cand vroia

turbozero
turbozero  •  13 August 2018, 08:02

statistici de pe vremea cooperativei si a garoafelor.. nici un minim de decenta in ziarul lui peste

952030968311337
Pavel Danut  •  12 August 2018, 18:06

Susținători clonei *** să comenteze la ei la *** milostivului gigel,care e un mare visător cu ofertele care abureşte pe la emisiunile sportive ,el trebuie să fie pe animal planet !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează