FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - U CRAIOVA 1-3

Călărași - Craiova 1-3 // GALERIE FOTO "Messi" Mitriță a arătat din nou că e mult peste nivelul Ligii 1 și i-a adus Craiovei prima victorie în acest sezon

FOTO: Raed Krishan +20   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 16:15

Craiova a trecut lejer în deplasare de Dunărea Călărași, scor 3-1, grație unei noi demonstrații de fotbal a lui Alex Mitriță, micuțul fotbalist din atacul alb-albastru, autor al unei "duble" azi. 

Prima repriză a început echilibrat, cu ocazii importante la ambele porți. În minutul 20, Mendy a pătruns în careul oltenilor, dar șutul a fost respins de Pigliacelli. Craiova a pornit imediat pe contraatac, iar Cicâldău a șutat puternic, în portarul gazdelor. Bara lui Burlacu din minutul 34 a prevestit golul încântător marcat de Fedele în minutul 45, cu un șut în vinclu de la mai bine de 30 de metri.

Mitriță a ieșt la rampă în partea secundă. În minutul 53 a transformat impecabil o lovitură de la 11 metri obținută după un fault al lui Straton. Mediop a reaprins speranțele nou-promovatei, cu un gol din unghi, în minutul 63. Starul oltenilor, Mitriță, a liniștit finalul. O lovitură liberă de la 18 metri, poziție centrală, a fost deviată de zidul formației lui Dan Alexa în propria poartă.

"Messi" din Oltenia și-a creat cu lejeritate și alte ocazii uriașe de gol, dar Straton a reușit să îl blocheze. Fotbalistul de 23 de ani are 4 goluri marcate în tot atâtea etape și e primul la golgeteri. 

Craiova acumulează 5 puncte după primele 4 etape și trece peste Dunărea în clasament, cu un golaveraj superior.

clasament liga 1

clasament

liveTEXT Dunărea Călărași - U Craiova 1-3
Au marcat:  Mediop '63 / Fedele 45', Mitriță '53 '73 (pen.)

Echipele de start:

Dunărea Călărași: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Șandru, Mendy - Simon, Monroy, C. Pușcaș  - Kouakou, Kanda, Ndiaye
Rezerve: Lungu, Șeroni, Buzan, Honciu, Munteanu, Alexandru, Marinescu
Antrenor: Dan Alexa

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Briceag - Martici, Mateiu, Fedele, Bancu- Burlacu, Cicâldău, Mitirță
Rezerve:  Popescu, Gardoș, T. Ferreira, R. Popa, Borța, Baicu, Markovici
Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Ovidiu Hațegan
Asistenți: Octavian Șovre, Gheorghe Sebastian

 

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  13 August 2018, 23:28

Messi, Hagi si Dumnezeu ce bazaconii va mai trece prin minte! Ziarist prost, il cheama Mitrita si atat. Terminati ca *** de oameni prosti ca va faceti de ras. Pe fiecare il cheama asa cum scrie in buletin iar daca va reusi sa isi incununeze numele cu un parcurs frumos numele ii va fi acelasi. Sunteti ingrozitori de penibili, indiferent pe cine comparati cu nu stiu cine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  13 August 2018, 10:36

Care Messi? Un gol din 11 m si un sut deviat in gol? Parca am fi plutasi mutati la NASA. Profesionalism = Nul .

maxp
maxp  •  13 August 2018, 04:51

Mitrita chiar e mult peste nivelul Ligii I. El e unul din cei care faceau tusa prin afara. Si totusi, peste jumatate din echipa nationala e formata din jucatori din Liga I, pe motivul ca stranierii nu joaca destul la echipele de club. Cred ca deja concluziile sunt evidente.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează