FOTBAL  »  Superliga  »  CĂLĂRAȘI - DINAMO 0-0

CĂLĂRAȘI - DINAMO 0-0 // Dan Alexa: „Dinamo nu e de play-out” + recunoaște discuția cu CFR Cluj

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 17:07

Dunărea Călărași și Dinamo au remizat, scor 0-0. Dan Alexa, antrenorul gazdelor, confirmă negocierile avute cu CFR Cluj și vorbește despre șansele echipei sale de a rămâne în primul eșalon.

„Lumea îmi dă puţine şanse să reușesc salvarea de la retrogradare, dar arătăm că ne putem bate de la egal la egal cu oricine, nu am pierdut în două rânduri cu CFR, nu am pierdut cu Steaua.

Acum am întâlnit o echipă Dinamo cu jucători de calitate, care ne-au pus probleme în anumite momente ale jocului. Am avut situaţiile noastre prin Mediop şi am pus presiune pe ei, apoi Dinamo a avut două situaţii bune de a înscrie pe greşelile nastre. oEste o echipă peste nivelul play-out-ului”, a declarat Dan Alexa la TV Telekom Sport.

...despre discuțiile cu CFR Cluj: „Nu vreau să comentez foarte multe, a fost o singură discuţie. Am înţeles că merge Dan Petrescu acolo. CFR rămâne principala candidată la câştigarea campionatului. Împreună cu Steaua şi Craiova, avem o luptă în trei”.

Vezi și: 

VIDEO Imagini incredibile la Călăraşi: Daniel Benzar a plecat la vestiare în timpul meciului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
tequlix
tequlix  •  26 Februarie 2019, 04:00
Postat de sheyk pe 24 Februarie 2019, 17:30

Normal că nu, este de liga a doua!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  25 Februarie 2019, 18:12
Postat de mosvasile pe 24 Februarie 2019, 19:46

Nu e de play out?Pai cum a aratat azi nu e nici de Liga 1!Arata ca de liga a 3-a!

Mod Vasile tu înțelegi ceva din Vista asta a ta chinuită de ură! Oricum vad ca fotbalul îl vezi printre ulucile de la Saivan!

mosvasile
mosvasile  •  24 Februarie 2019, 19:46

Nu e de play out?Pai cum a aratat azi nu e nici de Liga 1!Arata ca de liga a 3-a!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează