FOTBAL  »  Superliga  »  CĂLĂRAȘI - HERMANNSTADT 0-1

CĂLĂRAȘI - HERMANNSTADT 0-1 // Dan Alexa, acuze directe: "Nu înțeleg de ce a fost delegat acest arbitru"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 13:27

Dunărea Călărași a pierdut partida cu Hermannstadt, scor 0-1, cu un gol primit la ultima acțiune a jocului. Dan Alexa a criticat arbitrajul lui Adrian Cojocaru. 

"O înfrângere dureroasă. Același arbitru care în meciul din Liga a 2-a a dat un penalty inventat pentru ei. Fractură Straton, nici măcar galben. Un arbitraj într-o singură direcție.

Nu înțeleg de ce a fost delegat acest arbitru. Te arbitrează același arbitru și duce jocul într-o singură direcție. Trebuie să dea și al doilea galben la Dâlbea, dar asta este. Îmi felicit jucătorii pentru determinare și curaj. S-a jucat într-o singură direcție", a declarat Alexa în cadrul conferinței de presă de la final. 

6a fost nota primită de arbitrul Adrian Cojocaru în Gazeta Sporturilor

Vezi și: GALERIE FOTO Dan Alexa, pe urmele lui Anghel Iordănescu » Cum l-au surprins camerele TV înaintea meciului de azi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
robby73
robby73  •  26 Noiembrie 2018, 16:25

Un meci slab, dar o victorie meritata ! Hermannstadt a jucat slab, dar Calarasiul a fost o catastrofa. Felicitari Hermannstadt, care si in tur a fost echipa mai buna.

wba33
wba33  •  26 Noiembrie 2018, 15:37

Du-te la tuns. Nu au fost dictate penalty-uri aiurea...a fost un arbitraj ok. Te oftici ca ai pierdut in ultimul minut. In tur ne-ati egalat in min 93, acum s-a intors roata. Luati cu paine !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează