FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

Care Conceicao? Jucătorii lui CFR Cluj îl laudă pe Edward Iordănescu: "Marea schimbare Edi a făcut-o!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 23:00

După victoria ardelenilor în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1, George Țucudean și Culio l-au lăudat pe Edward Iordănescu, fostul antrenor de la CFR Cluj.

"Marea schimbarea la CFR a fost când a venit Edi Iordănescu și noi continuăm să jucăm un altfel de fotbal, iar acum punem în practică acest stil nou", a declarat George Țucudean la Look TV.

Culio și-a lăudat și el fostul antrenor: "Edi a schimbat multe aici, iar acum am făcut un meci bun, am avut foarte, foarte multe ocazii. Cel mai important pentru noi este că am reușit să câștigăm. Nu s-a schimbat nimic în ultima vreme, doar că nu puteam să fim o forță de la primul meci. Aveți răbdare".

George Țucudean face parte din grupul jucătorilor care au mers la conducerea ardelenilor pentru a-i cere să nu-l demită pe Edward Iordănescu. În cele din urmă, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis și în locul său a venit Antonio Conceicao. 350.000 de euro a primit Edi Iordănescu drept despăgubiri.

CLASAMENT LA ZI ÎN LIGA 1

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mioriticul
mioriticul  •  05 August 2018, 09:10

Craitoaie! Nu semnezi dar te stim!

calinescu_
calinescu_  •  05 August 2018, 08:38

MANIPULARI GROSOLANE ....!!!!! CULIO SARACU TOT INCEARCA SA IASA DIN POSTURA DE TZAP ISPASITOR IN CARE L-A PUS PRESA ...!!!!

florisking
florisking  •  05 August 2018, 02:04

ma mir ca nu aveti si o declaratie de la omrani......cei mai slabi jucatori, culio, tucudean, omrani

Vezi toate comentariile (3)
Comentează