FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Care e diferența dintre Șumudică și Dică? Un jucător fundamental de la FCSB face comparația

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 14:07

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Constantin Budescu a vorbit despre diferențele dintre fosta sa echipă, Astra, și actuala, FCSB, dar și dintre cei doi tehnicieni care l-au antrenat la aceste formații.

În vârstă de 28 de ani, Budescu este cunoscut pentru personalitatea sa puternică și faptul că își expune mereu sincer punctul de vedere. 

- Care e diferența dintre Șumudică și Dică?
- Nu sunt diferențe mari. Șumi e mult mai experimentat, antrenează de mai mulți ani, Dică e la început, e un antrenor tânăr, care totuşi a obținut deja performanțe.

- Dar între Astra și Steaua?
- Dacă vorbim de partea de pregătire fizică, nu cred că sunt diferențe. Dacă vă referiţi la presiune, eu nu simt aşa ceva, sunt profesionist, iar când joci fotbal şi eşti profesionist nu ai cum să simţi presiune.

Citește și: SUPERLATIVELE GSP 2017 » INTERVIU EXCLUSIV. Constantin Budescu, fotbalistul anului în România: "Daum nu m-a selecţionat fiindcă avea alte criterii, nu doar fotbalistice"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
albalbastru72
albalbastru72  •  30 Decembrie 2017, 20:22

Asa si? A spus ceva nou(ca interesant nu e cazul)dar ati mai facut si voi un superarticol bomba iernii cu un superjucator.

romulus65
romulus65  •  30 Decembrie 2017, 18:20
Postat de Alexandru Chis pe 30 Decembrie 2017, 17:36

Esti nesincer, Budi! Chiar nu este nici o diferenta? Pai la Astra, la Ploiesti, cand Sumudica vedea ca nu va mai ardea de exercitii fizice, "schimba macazul". Va mai lasa sa luati cate un "intaritor" - lichid sau... ceva sexi - mergeati pe la agentiile de pariuri din oras, mai stateati la o parola cu grupul vostru preferat si apoi... la taxi si via acasa!

Ce jucator de fotbal, pe care-l duce cat de cat mintea, isi vorbeste de rau antrenorii atat timp cat este in activitate. Dupa ce se retrage poate sa faca comparatie intre antrenori si sa spuna care i s-a parut mai bun.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  30 Decembrie 2017, 17:41
Postat de Joachim Makay pe 30 Decembrie 2017, 17:38

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează