FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Casa de pensii CFR Cluj: campioana aruncă lunar pe fereastră o sumă uriașă!  

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 00:02

CFR Cluj a încasat în plin șocul financiar provocat de eliminarea rușinoasă din Europa League, dar își permite să arunce sistematic sume importante pe nimic.

O analiză publicată în ediția tipărită de vineri a Gazetei Sporturilor arată că gruparea din Gruia achită lunar peste 100.000 de euro unor fotbaliști care nu sunt în lot sau altora care nu intră în vederile staff-ului tehnic. 

E un buget lunar aproape egal cu cel al tuturor jucătorilor de la Dinamo, de exemplu! 

Află numai din Gazeta de vineri (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) cum se împarte suta de mii de euro cheltuită lunar fără rost de șefii campioanei și alte detalii financiare spectaculoase din contabilitatea grupării din Gruia!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
148891712577342
Gabriel Alexandru Pintea  •  08 Septembrie 2018, 09:22

Iar veniți cu știri ***, eu cred că sunt doar speculații și denigrarea a celor de la CFR , dacă aveți ceva concret, documente publicați-le . Nu pot sa înțeleg de unde atâta rautate, dezinformare, denigrare a tuturor cluburilor din provincie în general. De ce? Sunteți slugile, lingăii, pupincuristii vreunui patron sau a vreunui club din capitala? ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  07 Septembrie 2018, 18:23

Intr-o luna o sa vedeti cum anunta acestya insolvenya si falimentul,vai de capul lor cum aduc strainii fara nici o noima si chibzuinta numai sa le i-a banii si apoi le trage cite o teapa de nu stiu ce e cu eii. Dormiti in continuare.

montgomerry
montgomerry  •  07 Septembrie 2018, 12:34

Și cineva îl bagă în față pe acest Varga? sau cum îl cheamă. *** ceva ce pute rău de tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează