FOTBAL  »  Superliga  »  COTE

Casele de pariuri au afișat cotele: pe cine văd campioană în 2018 și cine va câștiga la golgeteri » Ciudățenie cu Anton :)

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2017 09:00

FCSB campioană, Gnohere golgeter!  Aceasta este combinația pe care mizează casele de pariuri în 2018, oferind vicecampioanei și "Bizonului" cele mai mici cote pentru îndeplinirea obiectivelor. 

Echipa lui Dică termină anul pe locul 2 în Liga 1, la două puncte de CFR Cluj, dar casele de pariuri merg tot pe mâna vicecampioanei în ceea ce privește câștigarea titlului de campioană a României.

Așa au făcut-o din prima etapă, dar au existat și situații, ce-i drept pentru scurt timp, în care CFR era pe primul loc la adjudecarea trofeului la mijlocul lunii mai. Chiar dacă a terminat anul cu mari probleme, jucători accidentați și scandal în vestiar, steliștii rămân favoriți să bifeze titlul în vară.

Bookmakerii au oferit roș-albaștrilor cea mai mică cotă, 2,00! Aceștia sunt urmați de CFR Cluj, cota 2,50, și CS U Craiova, cota 8,00. Campioana en titre, Viitorul, nu e în primele cinci și are cota 35,00 pentru a repeta minunea din acest an.

În ceea ce privește golgeterul campionatului, câștigătorul poate veni tot din curtea roș-albaștrilor. Francezul Harlem Gnohere, desemnat cel mai bun jucător străin din Liga 1 în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, a primit cea mai mică cotă din partea bookmakerilor pentru cucerirea unui nou trofeu personal.

Cu 12 reușite în cele 22 de etape disputate din Liga 1, acesta a primit cota 3,00 pentru un succes, în fața lui George Țucudean, cota 3,15. Topul este completat de Paul Batin, cota 7,00, Alexandru Ioniță (8,00) și Florin Tănase (9,00).

"Visez să câștig titlul de golgeter pentru că până acum nu am reușit asta, dar e mai important să iau trofee cu echipa și apoi să mă gândesc la performanțele individuale. Cred că poți să faci mai multe lucruri, să fii cel mai bun din echipă, să marchezi, așa cum fac și Cristiano Ronaldo, și Messi. Nu mă compar cu ei, să nu credeți asta! Mi-ar plăcea să fiu campion cu Steaua și să ies golgeterul campionatului. Muncesc și-mi doresc să câștig cu Steaua, d-asta am preferat să rămân aici", spune, pentru Gazetă, Gnohere.

PREDICȚII / Gnohere, Vera, Gustavo, Anton...

Bookmakerii dau cote individuale și pentru echipe în ceea ce privește golgeterul! Gnohere e favorit să fie cel mai bun marcator al Stelei, cota 1,55, urmat de Tănase (3,00), Dennis Man (8,00) și Constantin Budescu (10,00). La CFR Cluj, Urko Vera, cota 3,50, e peste Culio (3,75) și Omrani (4,00), în timp ce Gustavo, cota 2,00, le-a luat fața oltenilor Băluță (2,50) și Mitriță (4,00). La Dinamo situația e una specială. Paul Anton pleacă în Rusia, dar rămâne favorit să termine sezonul ca golgeter (6 reușite) al "câinilor", cota 3,00!

1,40
este cota caselor de pariuri ca Juventus București să termine ultima actualul sezon competițional de Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danut1971
danut1971  •  28 Decembrie 2017, 11:10

vise gigiste fcsb-iste titlul va merge in ardeal sezonul asta! fortza dinamo!fortza cfr

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Decembrie 2017, 11:03

Bine, dar FCD1948B ce cota are? Ca eu pe ei pariez, mi-a zis dom` Negoita ca sunt sanse mari...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează