FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Un transfer-vedetă din Superliga, făcut praf de Ionel Ganea: „La ce națională vrei tu? La aia de sămânțari?!”

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 09:31 / Actualizat joi, 10 august 2023 10:01

Ionel Ganea a făcut o analiză foarte dură a situației de la Rapid, club alături de care a luat titlul de golgheter și de campion în 1999. 

În vârstă de 50 de ani, Ionel Ganea crede că unul dintre transferurile aduse cu surle și trâmbițe în Giulești ar trebui să muncească mai mult. 

Cătălin Cîrjan, mijlocașul ofensiv în vârstă de 20 de ani, a fost titular în primele 3 meciuri ale vișiniilor, dar a fost lăsat pe bancă de Bergodi cu Voluntari, după o gafă teribilă în meciul cu FC Botoșani, 2-2. 

Mesajul postat în miez de noapte de Horațiu Moldovan, contestat din toate părțile după ultima gafă: „Dezamăgește-i”
RAPID
Mesajul postat în miez de noapte de Horațiu Moldovan, contestat din toate părțile după ultima gafă: „Dezamăgește-i”

Ionel Ganea: „Cîrjan? Sincer, nici n-am auzit de Cîrjan până să vină la Rapid”

„Cîrjan? Sincer, nici n-am auzit de Cîrjan până să vină la Rapid. Era nemulțumit că nu e la națională... Care națională? Aia de sămânțari? Tu nu joci la echipa de club, ești acolo la număr și vii apoi și impui pretenții? Nu înțeleg! Eu am jucat 5 ani în Liga 1 și abia după 5 ani am fost convocat la echipa națională, dar în probe! Era Viorel Moldovan, era Vlădoiu, era Craioveanu, era Adrian Ilie. Eu eram la număr”, a tunat Ionel Ganea în dialogul cu GSP.

„Ganezul” nu e nici pe departe impresionat de fotbaliștii transferați vara aceasta în Giulești: 

„Ce campanie de achiziții a făcut Rapidul? Vorba lui Șumudică... Sunt o grămadă de fotbaliști liberi și tu împrumuți un jucător cu 500.000 de euro? (n.r. - Claudiu Petrila, adus de la CFR Cluj). Nu mă împrumută și pe mine Șucu cu 500.000 de euro până la iarnă? Dacă dau câteva kilograme de jos, mă apuc de fotbal, vă spun! Îl las pe Dugandzic în față, eu intru la luptă, la jumătate, acolo e greul!”.

Un transfer-vedetă din Superliga, făcut praf de Ionel Ganea: „La ce națională vrei tu? La aia de sămânțari?!”
Ionel Ganea / Sursă foto: GSP

Florin Răducioiu e și el circumspect, Daniel Pancu îl dă ca model

În urmă cu câteva săptămâni, fostul internațional Daniel Pancu (45 de ani) a făcut o radiografie dură a tinerilor fotbaliști din România.

„Uitați-vă la Cîrjan, școlit afară, la Arsenal. Ar trebuie să fie element model pentru toți. Capul sus mereu, preluare pe poziție viitoare. La noi, starurile din campionatul României sunt frână! O preluare cu talpa, capul jos, în pământ, e capăt de linie!”, a spus Daniel Pancu la „Digisport Special”.

Pe de altă parte, Florin Răducioiu l-a luat la ochi chiar după victoria cu U Cluj, 3-0: 

„Pe mine copilul ăsta... bine, să mai așteptăm puțin. A avut o ocazie în repriza a doua, dar nu m-a convins momentan. Nu vreau să cred că va fi un Sali un pic mai bun. În seara asta nu m-a convins, dar vreau să-l aștept câteva etape, 10 etape. Vreau să văd dacă dă goluri. Trebuie să dea goluri! E un assist-man, poate să dea pase importante, prin driblingul său, profunzimea sa. Aștept, nu mă pronunț. Prea puțin”, a precizat Răducioiu la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în parteneriat de PrimaSport și GSP.ro.

Ședință la Rapid! Șefii, întâlnire cu Bergodi: caută soluții pentru a scoate echipa din criză

Șumudică, despre noul transfer al Rapidului: „Nouar cât casa, marcator pursânge”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
gicapuia
gicapuia  •  10 August 2023, 18:23

Sumi si Ganea ! Ce pereche minunata ! Ce stiu astia cum se construieste un club solid !? Ce legatura are datu cu piciorul in minge cu managmentul ? Reporterii se adreseaza lor pentru ca stiu ca dau din gura aiurea si 75% din cei ce citesc gazeta se hlizesc cu gura pina la urechi cind citesc "cugetarile" lui Ganea . Spor!

8martie
8martie  •  10 August 2023, 16:27

Mai Ionele,lasa Rapidul in pace,nu este clubul iubit de tine. Vezi-ti de animalele tale (gaini,capre,vaci porci si ce-oi mai avea tu ) la Fagaras si nu mai baga batul prin gard. Nu ajuta la nimic,nici pe tine nici Rapidul. Productie,(oua,lapte,carne,lana) buna,poate il intreci pe Jiji!

Eglwyswrw
Eglwyswrw  •  10 August 2023, 14:41

Ganea a jucat 107 meciuri la Stuttgart si 34 la Wolverhampton, plus 45 de meciuri la nationala. Evident ca nu stie nimic, in schimb se pricep mult mai bine aia care-au jucat in fata televizorului. La urma urmei, e si-asta o placere, sa poti spune despre unu' care a jucat fotbal ca-i mai putin fotbalist decat unu' care a exersat spritu' la bar.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează