FOTBAL  »  Superliga  »  PODCAST

Cătălin Oprișan, show cu Măruță: „Fă un top 3 al fotbaliștilor care sunt prieteni cu paharul”. Răspunsul jurnalistului

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 13:04 / Actualizat luni, 13 martie 2023 14:01

Cătălin Oprișan a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a acceptat provocarea sosurilor picante. Așa au ieșit la iveală amănunte neștiute despre trei fotbaliști români.

Jurnalistul, care a lucrat 10 ani la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, a trecut la postul concurent, în calitate de invitat „La Măruță”. Prezentatorul l-a poftit pe Cătălin Oprișan în platou și i-a explicat regulile jocului cu sosurile picante.

„Lucrurile sunt foarte simple! Întrebarea o citești în gând, răspunsul îl dau cu voce tare indiferent ce ar fi. După care, dacă noi rupem întrebarea, mănânci iute și lumea nu știe de ce ai dat răspunsul ăla. Lumea poate să bănuiască, să intuiască tot felul de lucruri, dar nu se știe.

Dar dacă tu ești curajos și vrei să zici întrebarea, lumea află ce ai gândit. Dar aici nu merge cu vrăjeală, că nu știi, că să vezi…”, a spus în direct Cătălin Măruță, care i-a oferit lui Oprișan mici cu sos iute. Până acum, invitații lui primeau bulete de cașcaval cu sos iute.

Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”
monden
Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

Cătălin Măruță, către Oprișan: „Nu da indicii, tu trebuie să zici răspunsul corect!”

Cătălin Oprișan a primit întrebarea, a citit-o în gând și imediat a primit avertizarea lui Măruță: „Nu da indicii, tu trebuie să zici răspunsul corect!”. După câteva secunde, Oprișan a venit cu răspunsul: „Da, stați un pic! Gabi Tamaș, Dănuț Pancu, ei, că eu am stat mai mult cu ei. Și Semeghin, spaima sticlelor de vin”, a spus el, după care a și avut curajul să citească întrebarea, nu a mâncat picant.

„De-a lungul timpului, ai avut ocazia să cunoști o mulțime de oameni din sport, showbiz sau afaceri și să îi vezi cum sunt ei la evenimente, mese sau petreceri private dincolo de camerele de luat vederi. Știu că tu nu bei alcool, dar fă un top 3 al celor care sunt cei mai prieteni cu paharul”, a fost întrebarea.

Cătălin Măruță a fost uimit de situație, însă Oprișan a venit și cu câteva lămuriri: „Tamaș, care e...am și dovezi, multe. Adică s-a pornit, cei cu care stătea la masă au plecat la serviciu, s-au întors și el tot acolo era. Profesionist, nu amator!

Daniel Pancu, care mi s-a plâns într-o zi: «Nu mai e ce era!» Și nu era vorba despre fotbal, nu mai avea oameni de repriza a treia, cum s-ar spune. Și despre Semeghin, e spaima sticlelor de vin”, a încheiat Cătălin Oprișan.

În prezent, Gabi Tamaș este fundaș la echipa CS Concordia Chiajna, Daniel Pancu e la echipa națională de fotbal a României Under-20 și Dorin Semeghin s-a retras. 

Enigma din vestiarul lui Arsenal: ce semnifică ceasul cu care s-au pozat jucătorii lui Mikel Arteta

PSG, superofertă pentru Erling Haaland! Suma este halucinantă, dar Guardiola nu e impresionat

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
Standup
Standup  •  14 Martie 2023, 10:16

Intrebare stupida " cine e prieten cu paharul" de ce ne ar interesa acest amanunt care este foarte private ca alegere, toata lumea bea, mai mult sau mai putin, sa intrebe si care e prieten cu Fumatul , ce prost gust, nu l sufar pe Maruta asta deloc, intrigant om..

VardyParty
VardyParty  •  13 Martie 2023, 15:54

Exista cineva mai nesărat decât translatorul Oprisan…? Posibil, dar încă nu a fost descoperit.

doberman70
doberman70  •  13 Martie 2023, 15:34

Să-l uitați voi tocmai pe Lupu bă?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează