FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Câte etape de suspendare a luat Edi Iordănescu pentru "cătușele" arătate lui Colțescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 19:25

Edi Iordănescu a fost suspendat pentru două meciuri și a primit o amendă de 2.900 de lei, după incidentul din ACS Poli - Astra 2-1. Secundul lui, Radu Alexandru, va vedea din tribună tot două jocuri și a încasat o amendă de 320 de lei.

Edi Iordănescu a fost protagonistul unui moment extrem de tensionat petrecut în meciul dintre ACS Poli Timișoara și Astra, scor 2-1, pe finalul primei reprize a meciului din Banat. 

Astra a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Abang din prima parte a reprizei, când jucătorul a primit două cartonașe galbene, Edi Iordănescu i-a cerut centralului Sebastian Colțescu să-i arate al doilea "galben" și lui Valentin Crețu.

Colțescu nu a făcut acest lucru, însă l-a eliminat pe antrenorul Astrei pentru proteste, moment în care Iordănescu jr. a făcut un gest cu mâinile prin care a făcut trimitere la cătușe.

AMÂNARE ÎN CAZUL DINAMO - VIITORUL

În altă ordine de idei, azi, la Disciplină, s-a discutat și pe marginea incidentelor de la meciul Dinamo - Viitorul 0-4, când suporterii au plecat din peluză spre tribuna 1, țintă fiind Ionuț Negoiță. Membrii Comisiei nu au luat însă o decizie în acest sens, aceasta urmând a fi dată pe 8 noiembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  02 Noiembrie 2017, 09:46

Comisia de disciplina de la FRF este cu totul in afara oricaror practici din Romania. Pai cand calamitatile din Parlament, voteaza diminuarea mascata a salariilor, redirectionarea fondurilor de la investitii, majorarea indemnizatiilor proprii, etc. - noi cei care i-am ales, ii penalizam in vreun fel??? Sa nu-mi spuneti ca odata la 4 ani avem acest drept. Asta-i o fantasmagorie in tara noastra.

stoichkov8
stoichkov8  •  02 Noiembrie 2017, 06:59
Postat de randoom_._ pe 01 Noiembrie 2017, 19:52

hai sa fim seriosi,cei de la astra sunt niste penibili. cum naiba sa faci doar 2-3 puncte in 6 etape? wtf? ei sunt veriga slaba din cele 6 echipe din fruntea ligii 1. doar ei au ramas de caruta si mai pot fi depasiti de dinamo aka rusinea romaniei. plus ca tas trebuie sa le dea inca 2 puncte celor de la astra,dar probabil o sa le dea punctele cand nu o sa mai conteze. acuma cu 5 puncte avans fatza de rinamo si nu 3,parca eram mai linistit. dar asa,astra pierde etapa viitoare si dinamo aka rusinea romaniei face blat cu medias si voila,rinamo,pe loc de playoff. repet,de ce naiba astra a facut doar 2 puncte in 6 etape? ce naiba se intampla acolo?

hai sa fim seriosi. prostu planetei aka RANDOOM nu doarme. aka

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Noiembrie 2017, 23:07

Acum nu mai înțeleg...dacă depășești spațiul tehnic și strigi...”da-i bă galben...” , iei 2 etape minim, dacă înjuri arbitrul îi arăți cătușele fiind...afară din spațiul tehnic, iei ...tot două etape ? Cred că diferența o face ...ce tătic ai !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează