FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cathédrale Notre-Dame de Paris // Damien Dussaut, francezul lui Dinamo, mărturie despre incendiul devastator de la Notre-Dame: „Am fost șocat!”

Cathédrale Notre-Dame de Paris, luni // FOTO: Guliver/Getty Images
Cathédrale Notre-Dame de Paris, luni // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 15:01

Catedrala catolică Notre-Dame din Paris a fost grav afectată în urma incendiului devastator de luni, iar lumea sportului a deplâns tragicul eveniment ce a șocat Franța. Damien Dussaut, 24 de ani, fundașul dreapta al lui Dinamo, a vorbit și el despre incendiul de la Île de la Cité. 

„Notre-Dame este un monument istoric pentru Franța, un simbol. A fost foarte trist ce s-a întâmplat. Când am văzut flăcările la televizor, am fost șocat. Sperăm să se refacă cât mai repede. Am fost în copilărie la Notre-Dame, de două sau trei ori”, a declarat Dussaut, potrivit doardinamo.ro.

Damien Dussaut evoluează pentru Dinamo din ianuarie 2019

Tragedia a îndurerat lumea sportului

Sportivii, mai ales cei francezi, dar nu numai ei, au suferit, transmițând mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„Inima mea arde”, a scris Evan Fournier, baschetbalistul de la Orlando Magic, completată de Sarah Ourahmoune, medaliată olimpică la box: "Istoria noastră arde". În timp ce André-Pierre Gignac, fotbalistul lui Tigres, privea cu durere de la distanță cum 900 de ani de istorie pleacă în fum”.

PATRONUL LUI RENNES OFERĂ 100 DE MILIOANE!

Miliardarul François-Henri Pinault, proprietarul clubului Rennes, a fost primul care a sărit în ajutor. Donează 100 de milioane de euro pentru refacerea monumentului.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2036290743290484
Ion Marin  •  19 Aprilie 2019, 16:27

Dinamo din 2007 , are numai statistici negative.Succese zero pe toate planurile.Acum important este meciul cu caprele lui Becalu si lu Iftimie , cu Botosaniul , care ca si Astra sunt anexele lui F.C.Becali.Nu trebuie abordat asa cum a abordat Juventus meciul cu Ajax , cu manusi, ci abordat barbateste cum a facut o Cornel Dinu in 1969 cu Portugalia la Bucuresti , cand l a izolat SI CONTRAT pe EUSEBIO.Trebuie jucat atent cu poneii lui Iftimie , ca au viteza si trebuie abordata o tactica din care dupa cateva contacte , sa vada ca acolo e REDUTA Grivita , nu LENTOAREA LUI Juventus , CARE A PIERDUT TACTIC JOCUL .Le-a dat voie alora de la Ajax sa zburde in loc sa le puna cateva contre astfel incat din prima sa le piara cheful de alergat.Dinamo are nevoie de puncte , inca nu a scapat de glonturile Diviziei B, asa ca papusarii lui Becalu trebuie sa o ia pe coaja.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează