FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Ce a făcut Bergodi imediat după ce a semnat cu Voluntari + pe cine a luat în staff

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 22:02

FC Voluntari l-a înstalat pe banca tehnică pe italianul Cristiano Bergodi care a ajuns la un acord cu oficialii echipei ilfovene pentru preluarea grupării de primă ligă.

După semnarea angajamentului Bergodi s-a întors în Italia de unde va reveni, luni, pentru a urmări de la fața locului disputa noii sale echipe cu Gaz Metan Mediaș.

Tehnicianul instalat la FC Voluntari l-a cooptat în staful său și pe Renzo Rossi și va completa compartimentul tehnic vu un alt antrenor secund italian.

Partida de la Mediaș este pregătită de FC Voluntari cu același cuplu tehnic, Ioan Andone-Dinu Todoran care îi va ceda, de marți, ștafeta lui Bergodi.

  • Gaz Metan - FC Voluntari e luni, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează