FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Ce a spus Dică despre gafa lui Andrei Vlad și despre penalty-ul din minutul 74

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 23:05

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre egalul cu CFR Cluj, 1-1, și despre gafa lui Andrei Vlad de la golul marcat de clujeni.

"În prima repriză am suferit la construcție. Am dominat jocul în a doua repriză, am avut ocazii de a egala.

Nu mai contează dacă a fost sau n-a fost penalty. Important e că am egalat. Mă bucură am avut acea reacție în repriza secundă și că am revenit pe tabelă.

Din păcate, n-am reușit mai multe pe faza ofensivă. S-a simțit lipsa atacantului de careu. Florin Tănase a avut însă o atitudine bună astăzi pe postul de vârf împins, a reușit să scoată și acel penalty", a spus Nicolae Dică la Tv Digi Sport.

Despre eroarea portarului Vlad, în urma căreia Vinicius a deschis scorul, Dică a spus: "E presiune pe orice jucător de la Steaua, nu numai pe unul de 19 ani. Vlad are calitate, dar trebuie să învețe din greșeli. La un portar, orice ezitare se vede".

Citește și: GALERIE FOTO + VIDEO "Messi al portarilor" a comis-o la primul meci mare! Gafă uriașă a lui Vlad la golul marcat de CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 10:00
Postat de corectu pe 11 Februarie 2018, 07:53

Penalty fara dubii.

Ok ai pus punctul pe i.In caz ca vor mai fi discutii.A fost penalty si cand Budescu a primit un sut in fund si cand Steaua a castigat un meci pentru ca a aruncat unul o bricheta.

699077510215282
Tudor Chirea  •  11 Februarie 2018, 08:14

Baladica este cel mai bun "dresor" ptr scarbele nationale!

corectu
corectu  •  11 Februarie 2018, 07:53

Penalty fara dubii.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează