FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

Ce a spus Eugen Neagoe după înfrângerea cu FCSB: "Nu și-au creat nicio ocazie, a fost nevoie să ne dăm noi autogol"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 22:51

Eugen Neagoe, 50 de ani, antrenorul lui Sepsi, s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul meciului cu FCSB, 0-2, în care echipa sa a ratat nenumărate ocazii. 

"Am avut ocazii rarisime, dar în fotbal se întâmplă astfel de lucruri. Cred că FCSB nu și-a creat nicio ocazie până la acel autogol. Păcat de munca jucătorilor, care au făcut un meci fantastic. E foarte greu să întorci jocul când faci asemenea cadouri. Noi am ratat, am fost cu ocaziile, iar FCSB a câștigat.

Ne vom lupta cu încă șapte echipe în play-off, nu doar cu Dinamo. Important e să acumulăm suficiente puncte pentru a rămâne în prima ligă. Mă gândesc la ceea ce avem noi de făcut, nu la situația celor de la Dinamo", a declarat Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport.

Vezi aici cronica partidei FCSB - Sepsi 2-0
VIDEO cu golurile partidei

PARTIDELE ETAPEI A 26-A, ULTIMA A SEZONULUI REGULAT:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  26 Februarie 2018, 15:15

Stai linistit,ca daca nu va dadeati voi autogol,dadea arbitrul penalty!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  26 Februarie 2018, 09:02

DECLARATII DE ...OLTEAN!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează