FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - U CLUJ 1-0

Ce fotbalist a remarcat Sabău după victoria de la Arad: „Se sacrifică mereu pentru echipă!” + avertisment pentru Cîmpanu: „Asta anulează tot”

FOTO: Facebook @FCUCluj
FOTO: Facebook @FCUCluj

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 20:59 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 21:10

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) a fost încântat de prestația avută de U Cluj în victoria 1-0 de la Arad. 

Sabău a obținut prima victorie de la revenirea la U Cluj. Spune că atitudinea elevilor lui îi dă speranțe pentru viitor.

Fază uluitoare în SuperLigă: Cîmpanu a luat „roșu” chiar când trebuia să fie schimbat!
UTA - U CLUJ
Fază uluitoare în SuperLigă: Cîmpanu a luat „roșu” chiar când trebuia să fie schimbat!

Ioan Ovidiu Sabău, după UTA - U Cluj 0-1

„Mi-a plăcut mult echipa. Am avut curaj să jucăm. Am ținut de minge, am avut răbdare, concentrați permanent. Am simțit că UTA va încerca să plece pe contraatac. Acolo am fost foarte reactivi. E o satisfacție, rezultatul ne dă încredere. 

A trebuit să improvizez, Ovidiu Bic a fost căpitan, trebuie să poarte echipa spre victorie. E un jucător care se sacrifică întotdeauna pentru echipă, ofensiv și defensiv.

O victorie care dă încredere. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult e că avem stare de spirit, calitate individuală. În scurt timp vom arăta foarte, foarte bine”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Orange Sport. 

Sabău a evitat să îl critice public pe George Cîmpanu (22 de ani), fotbalistul eliminat în minutul 80 după ce și-a scuipat un adversar: „Eu îl apreciez foarte mult, are calități extraordinare. Are tot ce îi trebuie pentru a juca la cel mai înalt nivel. Are nevoie de disciplină și încredere. L-am felicitat pentru tot ce a făcut, dar asta anulează tot. Nici ca imagine nu e normal să faci un astfel de gest”.

Îi fac să se simtă importanți. Încerc să comunic foarte mult, să le înțeleg ofurile, de ce au nevoie. Le transmit că pot comunica orice cu mine, să nu fie crispați.E vorba despre plăcerea de a juca fotbal, e o meserie frumoasă, bine plătită. Asta le-am transmis. Avem mult de lucrat, e o victorie meritată și atât. Chiar dacă și ei au avut ocazii. Sunt o echipă mai omogenă, împinsă și de public. Au fost câteva momente-cheie în care am suferit
- Ioan Ovidiu Sabău

Citește și alte știri din Superligă: 

Adi Petre, din nou pe drumuri!? Fostul atacant al FCSB e pe făraș la echipa lui

După Ianis Hagi, Deportivo Alaves a forțat un transfer din Superligă: „Se va vinde pe bani grei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Raduro6
Raduro6  •  15 Septembrie 2023, 21:40

Până la urmă cine a câștigat? In titlu e cv in articol altceva...ziaristilor

losche
losche  •  15 Septembrie 2023, 21:30

Sus, chiar deasupra titlului scrie uta - u cluj 1-0. Are cineva grija de site ul asta sau e prea tarziu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează