FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce i-a lipsit lui Dică? Olăroiu dezvăluie cum a reușit să se impună în fața lui Becali: "Îi spuneam minciuni lui Gigi"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 12:17

Nicolae Dică n-a reușit să se impună în fața lui Gigi Becali, la fel cum au făcut-o alți antrenori care au condus FCSB înaintea sa. Totuși, Cosmin Olăroiu, unul dintre tehnicienii care au avut rezultate și n-au făcut ca Becali, a spus cum a reușit să gestioneze relația cu patronul roș-albaștrilor.

"Dacă mă întreba ce echipă bagi, îi mai spuneam și minciuni, recunosc...câteodată, mai mari", a spus Cosmin Olăroiu la TV Digi Sport.

Oli a vorbit și despre Dică: "Dică are viitor, e preocupat de ce face, a trecut prin perioada grea, a gestionat-o ok. Nu e ușor să te atace toată lumea. El e un stelist, a pus foarte mult suflet în ce a făcut. Mai mult decât să antreneze Steaua un an jumăte, e o carte de vizită și o experiență fantastică pentru el. Orice echipă l-ar lua va avea de câștigat".

Citește și:

Ce sacrificii se fac în China? Olăroiu: "A fugit din spital, unde era pe perfuzii, ca să joace!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
158180581397392
Bala Nicolae  •  25 Decembrie 2018, 18:05

Ce le mai place romanilor sa se laude . Ca ei au facut si dres Nimic n-au facut dar le place sa dea lectii la fraeri. Ce mare branza a facut umflatul asta pe cine a antrenat... al h. ...al ..

randoomz
randoomz  •  25 Decembrie 2018, 14:45

eu asta spun de 5 ani,este foarte usor sa il pacalesti pe becali. ori ii spui ca un jucator are dureri de spate si nu poate juca,ori ii spui ca jucatorul s-a antrenat slab etc. poti sa il joci pe degete pe becali daca esti antrenor,cum au facut oli si reghe. este floare la ureche. dar daca esti fraier si fara experienta ca si dica,nu ai cum.

randoomz
randoomz  •  25 Decembrie 2018, 14:44

eu asta spun de 5 ani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează