FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACS POLI TIMIȘOARA 7-0

Ce l-a bucurat cel mai mult pe Dică la 7-0 cu ACS Poli Timișoara » S-a plictisit de telenovelă: "Nu mai vreau să vorbesc nimic despre Alibec"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 22:53

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa în fața lui ACS Poli, scor 7-0.

"Am făcut un joc foarte bun. Mă bucur că băieții au înțeles că e un meci extrem de important. Au fost concentrați și au făcut exact ce le-am cerut. Mă bucur că jucătorii care evoluaseră mai puțin până acum au reușit să marcheze și au înțeles că trebuie să-și ajute echipa. 

Consider că Gnohere poate deveni golgeterul campionatului. Mă bucur că a înțeles ce am vorbit cu el înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva. Atunci când te pregătești bine, răsplata vine, chiar dacă jucase mai puțin până acum.

Ne așteaptă un meci greu cu Craiova. E o echipă ofensivă, ne așteaptă o deplasare extrem de grea. Mi-aș dori să jucăm la Craiova, ar fi o atmosferă foarte frumoasă", a declarat Dică.

Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit și despre situația lui Denis Alibec, despre care a spus că îl va reprimi în lotul primei echipe. 

"Nu mai vreau să vorbesc nimic despre Denis Alibec, el trebuie să-și spună părerea, nu mă mai întrebați pe mine. E un lucru bun că Alibec merge la Biserică. De săptămâna viitoare va reveni la antrenamente, eu am avut o discuție cu el, rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Sper să fi înțeles ce i-am spus", a declarat Nicolae Dică, la TV Telekom Sport. 

Citește aici cronica meciului FCSB - ACS Poli Timișoara 7-0 

VIDEO cu golurile partidei

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  23 Octombrie 2017, 08:19

nu va imbatati cu apa rece,vor urma si meciuri de fotbal.......

corectu
corectu  •  23 Octombrie 2017, 07:30

Meciul de la Craiova va fi f.greu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează