FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-3

Ce l-a deranjat pe Dan Petrescu la Mediaș, în ciuda victoriei lejere cu Gaz Metan, și ce a observat la Nistor: "Nu e poziția lui"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 22:48

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, e mulțumit de victoria echipei sale cu Gaz Metan, scor 3-0, însă s-a arătat dezamăgit de apărare. 

"Nu m-am așteptat la o asemenea victorie. Meciul n-a fost deloc ușor, deși scorul arată altceva. Echipele care vor veni la Mediaș nu vor avea viață ușoară. Azi am făcut un joc mai bun ca cel de la Botoșani. Poate că mai puteam marca astăzi. Nu sunt mulțumit la ce am văzut în apărare, mai avem mult de muncit.

Dacă am câștigat două meciuri la rând e posibil să-l câștigăm și pe cel de-al treilea, dar sunt șanse să și schimb jucători. Eu trebuie să muncesc, să fac echipa să joace. Acum mă gândesc la meciul de la Iași.

Nistor a intrat în dreapta și l-am adus în stânga lângă mine. Cred că în dreapta nu e poziția lui", a declarat Petrescu la Look tv.

"Sunt 3 puncte importante pentru accederea în play-off, acesta e obiectivul nostru. Avem moral bun pentru meciurile viitoare. E bine când e concurență pe post, așa cum e acum la CFR. Mă bucur pentru Culio că a marcat" Alexandru Păun

"Sunt sigur că de la meci la meci vom arăta mai bine. Eu joc cu sufletul pentru această echipă. Eu zic să nu ne gândim deja că vom ieși campioni, trebuie să o luăm pas cu pas. Ne temem de toate echipele. În fotbal dacă nu ești serios poți fi pedepsit" Ciprian Deac

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Iulie 2017, 11:10

Un antrenor profesionist ,calculeaza ,analizeaza...in fine ,poate mai mult calm nu i-ar strica pe banca. Asta este ,excelent!

sadiku
sadiku  •  30 Iulie 2017, 08:09

Americanul palnie ion doarme ??? ... curios ...el se culca la ora 19 " USA "

sadiku
sadiku  •  30 Iulie 2017, 07:48

Randoom daca esti pe aceasta pagina cu mai mult de 1 cont , sa nu mai prinzi culesul de struguri anul acesta !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează