FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-2

Ce l-a deranjat pe Ion Moldovan după meciul cu CSU Craiova, 1-2: "Nu sunt mulțumit deloc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 23:10

Ion Moldovan, antrenorul Concordiei Chiajna, s-a declarat nemulțumit de evoluția echipei sale din înfrângerea cu CSU Craiova, 1-2. 

"Rezultatul de egalitate era foarte bun. Per ansamblu, n-am făcut cel mai bun meci. Am întâlnit o echipă care a știut ce și cum să joace. Oricum, nu sunt mulțumit deloc de joc.

Din păcate, n-am marcat golul de 2-1, adversarul a profitat de greșelile noastre individuale și așa s-a scris soarta acestui meci.

Jucătorii mei resimt deja oboseala, au făcut un efort foarte foarte mare în ultima perioadă", a declarat Ion Moldovan, la Look TV. 

"Nu am contat în prima repriză, iar la pauză am încercat să schimbăm ceva în bine. Am egalat, dar am primit acel gol. Cu puțină șansă, puteam egala. Cred că rezultatul de egalitate ar fi fost unul echitabil"
Andrei Marc, Concordia Chiajna

"Ambele echipe au jucat fotbal, dar o greșeală a schimbat rezultatul. Ne pare rău că nu am avut timp să-l salvăm pe colegul nostru (n.r. Manasse). Am demonstrat în ultimele etape că jucăm bine, arătăm un fotbal frumos. Domnul Moldovan ne-a schimbat mentalitatea, asta se vede pe teren. Data viitoare vom fi mai atenți"
Răzvan Grădinaru, Concordia Chiajna

Citește AICI cronica partidei Concordia Chiajna - CSU Craiova 1-2

VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ipsilante
ipsilante  •  21 Octombrie 2017, 12:25

Vad ca nimeni nu spune aici ca golul "satenilor" a fost NEREGULAMENTAR, mingea fiind impinsa spre poarta oltenilor CU MANA! Hent clar ca lumina zilei! DE HENT ati auzit mai "corectilor"? Bateti campii ca voiati meci egal in loc sa ziceti merci ca vi s-a validat macar acel gol, mai descultilor. FORZA STIINTA!

demolarii
demolarii  •  21 Octombrie 2017, 08:42

E al doilea meci, după pauza de 2 săptămâni avută pentru meciurile naționalei și jucătorii sunt obosiți? Poate au deja rău de la succes....dar 4 victorii nu sunt mare lucru. Sau succesele au fost întâmplătoare?????

corectu
corectu  •  21 Octombrie 2017, 07:43

Asa luft mai rar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează