FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-1

Ce rușine pentru FCSB! A fost îngenuncheată de jucătorul cu cel mai mic salariu de pe Național Arena

Articol de - Publicat luni, 14 august 2017 09:00

Romario Moise, fiul lui Beckenbauer Moise, a marcat contra FCSB-ului primul său gol într-un meci oficial, fotbalistul de 21 de ani având un contract lunar de 1.500 de euro.

Ce premieră pentru Romario Moise! Tânărul de 21 de ani a prins tot mai multe minute de când a sosit Edward Iordănescu la Astra, iar sâmbătă seară a marcat primul său gol într-un meci oficial. Tocmai împotriva celor de la FCSB (1-1)!
Mijlocașul este și jucătorul care are cel mai mic salariu dintre cei prezenți pe Național Arena. Câștigă doar 1.500 de euro pe lună. Comparativ, cel mai mic contract de la adversar este cel al lui Dennis Man, 4.000 de euro pe lună, în timp ce ex-astralul Teixeira, acum la roș-albaștri, a fost cel mai bine remunerat fotbalist din iarbă, cu 20.000 de euro pe lună.

200.000 de €este cota mijlocașului pe transfermarkt

Fiul lui Beckenbauer, fratele lui Antonio Conte

La fel ca și tizul său de la Steaua, Romario Benzar, căruia tatăl său i-a pus numele după cel al celebrului brazilian ce făcea furori la mijlocul anilor '90, și Moise a avut parte de aceeași situație. "Tata era mare fan al Braziliei și al lui Romario, astfel că mi-a ales numele după al lui. Mi-ar plăcea să-l întâlnesc cândva pe acest domn, știu că a fost un mare fotbalist, mai ales la World Cup 1994", a mărturisit ploieșteanul.

19meciuri a strâns Moise în tricoul Astrei în toate competițiile, 6 le are în acest start de sezon

Și tatăl lui Romario a fost fotbalist, iar el se numește Beckenbauer! Și unchiul său a fost fotbalist, de asemenea. Puștiul a jucat numai pentru Astra în cariera sa, fiind doar împrumutat, jumătate de an, la Fortuna Câmpina.

3fotbaliști cu prenumele Romario sunt în Liga 1: Moise (Astra), Benzar (FCSB) și Kortzorg (Chiajna)

"Este un băiat cuminte, cu mult bun-simț. Colegii îl mai tachinează și-i spun că atunci când va fi și el tată, probabil, își va numi fiul Neymar, Messi sau Ronaldo", au povestit giurgiuvenii.

Romario Moise mai are un frate, Antonio, iar cei de la libertatea.ro au scris că prenumele vine de la celebrul Antonio Conte, fost jucător la Juventus Torino, în prezent antrenorul celor de la Chelsea!

"Domnul Iordănescu ne-a spus să jucăm cu personalitate, cred că ne-am ținut de ceea ce ne-a zis dânsul. Ne pare rău că am ratat victoria"
Romario Moise, mijlocaș Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
alex_1973
alex_1973  •  14 August 2017, 14:19

Nu este rușine ca mâine nea Gigi face oferta pt.el.plătește clauza orice.Madame Prodan este pe drum.Cine urmeaza.Gigi îi cumpăra pe toți de calificat în UCL nici pomeneala și pierde și campionatul ca de obicei.Lasă nea Gigi ca te duci la TAS.dar la ăla din piata.

298524620580063
George Georgel  •  14 August 2017, 13:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hanmocar
hanmocar  •  14 August 2017, 13:04

Rușine pentru tine apostole , gindesti că un lăutar ! Ai jucat și tu ...meci vreodată *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează