FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA 2-0

Ce s-a întâmplat cu adevărat? Cum explică Edi Iordănescu decizia de a nu-l introduce pe Vera + declarația jucătorului de la plecarea spre Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 23:24

Edi Iordănescu l-a lăsat în afara lotului pe Urko Vera, fotbalist împrumutat de la CFR Cluj. Antrenorul a încercat să explice decizia, după meciul pierdut de Astra în fața clujenilor, 0-2. 

"Au fost nişte discuţii în legătură cu Vera. E ceva mai complex. Mi-aş dori să pot să-l folosesc în play-off. Nu-mi permit luxul să ţin acest jucător în tribună. În perioada următoare o să clarificăm lucrurile.

Eu mizam pe el, voiam să-l introduc, însă până la urmă n-am putut. E o relaţie de respect între cele două conduceri.

N-aş vrea să explic eu, cei din conducere vor clarifica acest aspect. Jucătorul mi-a spus că resimte presiune. El în vară se întoarce la CFR. Facem prea mult caz", a spus Edward Iordănescu la TV Telekom Sport.

Vera se aștepta să joace! 

Decizia lui Edi Iordănescu e tot mai surprinzătoare și sunt șanse mari să fi fost luată în ultimul moment. TV Telekom Sport l-a intervievat pe Urko Vera la plecarea spre Cluj, iar atacantul dădea semne că se aștepta să joace. 

"E un meci special, mă întorc acasă după puțin timp, acum să vedem ce se întâmplă. Nu e un meci special, îl voi trata ca de obicei, voi da ce am mai bun și atâta tot. Voi da mâna cu Dan Petrescu, ne-am înțeles bine. Lupta pentru play-off este foarte disputată. Să vedem ce se va întâmpla. Vreau să joc bine pentru că avem nevoie de puncte", a zis Urko Vera pentru TV Telekom Sport. 

Citește și: Decizie incredibilă a lui Edi Iordănescu înaintea meciului cu CFR! Avantaj pentru ardeleni: a menajat pentru Dinamo?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 08:59

Poate daca ar fi jucat in locul lui Tucudean, CFR ar fi castigat la scor.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 08:59
Postat de Veres Laszlo pe 18 Februarie 2018, 03:28

Daca Blatosani ajunge in pay off, o sa puneti aceleasi intrebari legat de titularizarea lui Morutan impotriva FCSB? V-a interesat cand FCSB juca cu echipe din Ilfov, unde avea jucatori imprumutati si acestia nu jucau impotriva echipei "mama"? Mai iesea si jiji la rampa si declara ca nu au cum sa joace impotriva FCSB cat timp sunt sub contract cu aceasta echipa...Boala grea ipocrizia...

Nodul din papura CFR-Astra. E normal ce a facut Iordanescu. La fel au facut si italienii cu Stefan Radu. Aia nu se ""pune"".

zagna
zagna  •  18 Februarie 2018, 08:47

Si tu Brutus- Edy ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează