FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 2-1

Ce spune Claudiu Niculescu de o eventuală plecare la Dinamo: "Toată lumea știe că îmi doresc să ajung acolo"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 22:36

Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari, a criticat maniera de arbitraj după înfrângerea suferită de echipa ilfoveană pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 1-2.

"Orice punct e important, indiferent cu cine jucăm. În seara asta n-am reușit, deși poate am fi meritat după aspectul jocului. Nu știu dacă a fost o victorie meritată a lor, voi spune mai multe după ce voi revedea meciul.

Respect arbitrii, dar mi-a fost transmis după meci că al doilea gol al lor a fost marcat din ofside. Am avut și un penalty nedat, plus alte faze tratate cu altă unitate de măsură. Nu am pierdut din cauza arbitrajului, dar e frustrant, au fost niște decizii care au înclinat balanța în favoarea Iașiului.

Nu mai pot da timpul înapoi, trebuie să uităm frustrarea din acest meci și să o luăm de la capăt. Ne așteaptă un meci greu cu Timișoara, trebuie să trecem repede peste acest eșec dureros cu Iași. O să facem o analiză, să vedem ce am greșit, cred că și eu am greșit anumite lucruri în această seară", a spus Niculescu.  

Ulterior, Niculescu a vorbit și despre posibilitatea de a prelua banca tehnică  a lui Dinamo, în cazul în care Cosmin Contra va ajunge la echipa națională.

"Eu am citit în presă, nu știu absolut nimic. Nu am fost contactat de nimeni de la Dinamo, am contract cu Voluntari. Toată lumea știe că îmi doresc să ajung la Dinamo. Când se va întâmpla asta nu știu, rămâne să vedem. În acest moment, chiar nu se pune problema.

Contra la națională sună bine, e un antrenor bun, să vedem dacă se va realiza acest lucru. M-aș bucura pentru el, ar veni cu un suflu nou și tânăr la echipa națională. Am vorbit cu el zilele acestea, e foarte concentrat pe meciul lui din campionat cu CSU Craiova, nu se gândește la echipa națională", a declarat Niculescu, la TV Telekom Sport 1.

7 trofee
a cucerit Niculescu în calitate de jucător al lui Dinamo: trei titluri, trei Cupe și o Supercupă

Fostul atacant și-a început cariera de antrenor în 2012 și a mai antrenat la U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni și FC Voluntari. 

Clau-gol a declarat constant de-a lungul ultimilor ani că ar accepta imediat o eventuală ofertă din partea clubului la care a cunoscut cele mai mari performanțe în calitate de jucător.

"Aș accepta fără să stau pe gânduri o ofertă de la Dinamo. E un lucru pe care mi-l doresc, am mai spus asta", declara antrenorul de 41 de ani în luna mai a acestui an. 

"M-aș bucura să ajungă Claudiu la Dinamo, acolo a cunoscut marea performanță. Și el își dorește să ajungă acolo" Florin Cernat, FC Voluntari, la finalul partidei de la Iași (1-2)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  16 Septembrie 2017, 11:22

Singurul lucru bun la dinamo dupa 90 incoace a fost faptul ca a avut mereu atacanti de calitate ca inainte de 90 . Problema a fost mai mereu mijlocul iar acum apararea e catastrofal de slaba !! Cinci infringeri !! Niu cred ca prindem play off-ul !! Data trecuta i-am pacalit pentru ca am avut un arbitraj favorabil dar si noroc cu carul !! De data asta s-ar putea sa nu mai tina poanta !

chris_bu67
chris_bu67  •  16 Septembrie 2017, 09:16

Poate să vină și M.Lucescu,și Zidane,dacă nu ai cu ce și cu cine nu poți face nimic,oare e așa greu să înțelegem lucrurile astea?Dinamo există doar așa ca și un club oarecare,cu o istorie în spate,dar fără investiții nu se poate,iar acum nu se găsește nimeni dispus să scoată clubul înspre performanță,după ce a fost îngropat de Badea,Borcea,G.Becali

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Septembrie 2017, 08:13
Postat de Dragos Banu pe 16 Septembrie 2017, 00:11

Sa vina Clau' Gol!

pai, sa vina claugol, absolut. unuldintre cei mai mari dinamovisti ever. dar daca vine el si mai pleaca 3 dintre adevaratii jucatori, si asa prea putini, nu mai ramanem cu nici un fotbalist in lot. restul sunt de circoteca. pana si contra s-a saturat de fals, si a luat masuri, pentru prima data dupa multi ani, cu catastrofa felipao petardao dar si si hankao prostao, doi fini/nasi plini de auomutilari si creste testoase, infumurati, aroganti si slabi de minte.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează