FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ce spune Șumudică despre posibilitatea de a antrena FCSB: "Îl admir foarte mult pe Gigi" » Ce ofertă a refuzat de curând + Cum a văzut El Clasico

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 17:42

Marius Șumudică (46 de ani) spune că îl admiră pe Gigi Becali pentru investițiile de la FCSB, însă nu ar putea antrena vreodată formația roș-albastră.

"E greu ca eu să lucrez cu Gigi Becali sau să lucrez la FCSB. Eu îl admir pe el ca finanțator, merită să ia campionatul, pentru că a cheltuit foarte mulți bani. Jos pălăria pentru el!

Eu îmi doresc să plec în străinătate. Dacă n-aș reuși să dau curs unei oferte din străinătate, atunci aș rămâne acasă până mi-aș găsi ceva bun. Pe mine nu mă interesează banii, ci să fie un proiect bun. Îl văd pe Dani (n.r. Coman) că tot caută soluții, dar cred că în primul rând trebuie să găsească antrenor la echipă. Alături de antrenor ei pot face primul pas, să vadă ce jucători au nevoie, ce transferuri", a declarat Șumudică.

Tehnicianul campioanei României susține că a avut mai multe discuții cu formații din Golf și spune că de curând a refuzat și o ofertă de la o echipă din Europa.

"Am și eu discuții în țările arabe, dar sunt doar discuții, nimic concret. Eram foarte aproape de o echipă din Europa, dar am refuzat oferta. E o formație care era aproape să joace în Champions League", a adăugat Șumudică.

"Chiar dacă nu-mi plac culorile Barcelonei, eu sunt fanul lor. Ce face Messi e de pe altă planetă. Asta e diferența dintre Messi și Ronaldo, eu v-am mai spus!"
Marius Șumudică

Citește și:

EXCLUSIV Reghe pleacă de la FCSB! Ia cu el și un fotbalist: "Va fi un transfer pe o sumă foarte mare"

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
its1134
its1134  •  25 Aprilie 2017, 17:00

De ce insistă fițuica GSP cu Șumudică la Steaua? Nici una dintre părți nu dorește, nu se va întâmpla.. și ambele părți răspund la întrebările astea idioate doar de complezență.

10201574965612874
Ciprian Florin  •  25 Aprilie 2017, 09:02

nu ca mi-ar fi drag de nu mai pot de Sumudica vorbind din punct de vedere omenesc,ce-i drept ca are umor specific,dar ca si antrenor a avut rezultate,parerea mea ca daca ar merge la Steaua, cu inca 2,3 jucatori ar defila in liga 1. are stofa de antrenor

1615275382087697
Yuri Firsov  •  25 Aprilie 2017, 08:11

CE SA FACA *** LA STEAUA???DOAR SA >>>""***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează