FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CONCORDIA CHIAJNA 1-1

Cei de la Botoșani și Chiajna au avut un inamic comun: "E imposibil"

Foto: Ionuț Tabultoc
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 19:38

Jucătorii și antrenorii celor de la FC Botoșani și Concordia Chiajna s-au plâns de terenul greu de la meciul direct de astăzi terminat la egalitate, 1-1.

"Nu reușim să finalizăm. Am făcut o primă repriză modestă. În partea a doua am pus mai multă presiune pe adversar, ne-am creat ocazii, dar ne-a lipsit luciditatea în fața porții. Am pierdut o serie de jucători foarte importanți. Nu e ușor să creezi relații de joc într-un timp atât de scurt. Ne confruntăm și cu terenurilea astea impracticabile", a declarat Leo Grozavu, antrenorul moldovenilor, la TV Dolce Sport.

Ovidiu Herea a marcat astăzi la debutul pentru Chiajna și s-a plâns și el de starea terenului: "Botoșani a controlat jocul, și-a creat câteva ocazii de poartă. Am avut și noi câteva contraatacuri, iar dacă eram un pic mai atenți puteam înscrie și al doilea gol. Până la urmă e un punct câștigat pentru noi. Terenul a fost foarte greu. Imposibil. Spectacolul are de suferit din cauza asta, dar trebuie să ne facem treaba pentru că suntem profesioniști".

"Cred că ocaziile mari le-am avut noi. Sunt nemulțumit de deciziile luate în teren la anumite faze. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor mei. Am luat gol prea ușor, dar cred că e un rezultat echitabil. Vreau mult mai mult de la jucătorii mei. Puteam face 2-1 dacă judecau altfel ocaziile. Botoșani joacă bine acasă indiferent de adversar. Ovidiu Herea e un jucător important, dar nu e la nivel maxim din punct de vedere fizic" Dan Alexa, antrenor Chiajna

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close