FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cel mai așteptat transfer al iernii, în impas: "Va fi dificil să-l luăm, e prea scump"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 09:33

Curtat cu insistență de CFR Cluj, Alexandru Ioniță II ar putea să nu mai ajungă în "Gruia" în această iarnă. Oficialii clujeni dau înapoi din cauza prețului piperat al mijlocașului de 23 de ani.

"Ioniţă cred că este foarte greu de luat. Aţi văzut relaţia pe care o are cu Iordănescu, dar şi cu clubul, îşi doresc mult să-l ţină. Şi dacă am vrea să-l luăm cred că va fi foarte dificil, asta şi pentru că este scump.

Când vine vorba de Steaua şi CFR, lucrurile se schimbă. Se consideră o oportunitate de a obţine mai mulţi bani, dar noi nu aruncăm cu banii", a declarat Marius Bilașco, oficial al clujenilor, potrivit TV Telekom Sport.

1.200.000 €e cota de piață a lui Ioniță, potrivit transfermarkt

10 goluriși 3 pase de gol a reușit Ioniță în acest sezon pentru Astra, în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
daniaania
daniaania  •  03 Ianuarie 2018, 13:20

Pacat ca nu se inteleg la pret, pt. Ionita ar fi un pas inaite. De la CFR au plecat jucatori la cluburi bune. Si Ionita si-ar dorii sa vina la Cluj. Pacat de orgolii si altele...pierd jucatorii saracii.

10209355191619210
Dani Dany  •  03 Ianuarie 2018, 11:42

Ai dat atatia bani pe tucudean cand mai aveai 3 atacanti in lot si nu dai 1 milion pe ionita care e exact ce are nevoie cfr si pe deasupra ar fi si o investitie, l-ai vinde pe 4 milioane in 2 ani, mi se pare o prostie din paetea cfr-ului.

observator_federal
observator_federal  •  03 Ianuarie 2018, 11:20

Cand antrena la TSKA Sofia (”rezultatele bune” l-au gonit rapid de acolo) Edi Iordănescu a încercat, în primul rând, să-i transfere pe Nistor - dorit atunci de Dinamo - și pe Săpunaru de la Astra. Încercări timide de a destabiliza adversarele Fcsb-ului... Acum impune un preț enorm (doar la ”intern”!) pentru Ioniță, ca nu cumva acesta să ajungă la CFR sau Craiova - că de Fcsb nu poate fi vorba. Consecvent Edi, ”stelist de mic”.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează