FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Ceva fin: după ce și-a ras mustața, Ionuț Popa își va tatua un șarpe! :D

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 09:00

Straton a dezvăluit secretele salvării trupei de pe Bega, care a pornit în campionatul trecut cu o penalizare de -14 puncte. Portarul a divulgat și o altă promisiune a antrenorului Timișoarei. 

Cătălin Straton a fost unul dintre cei mai buni goalkeeperi ai Ligii 1 în sezonul trecut. De fapt, unul dintre motivele pentru care ACS Poli Timişoara continuă în prima divizie.

Portarul de 27 de ani a explicat povestea de succes a bănăţenilor care s-au salvat de la retrogradare după o dublă victorie în barajul cu UTA şi a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor cum a reuşit Timişoara să treacă peste cele 14 puncte de penalizare cu care a început sezonul regulat.

  • "La începutul campionatului, toţi din lot am vrut să demonstrăm că merităm să jucăm în Liga 1, iar odată cu trecerea timpului am realizat că visul nostru de a ne salva de la retrogradare se poate îndeplini"
  • "Eu cred că victoria cea mai importantă a fost la Botoşani, în turul play-out-ului, scor 2-1. Am simţit apoi în interiorul vestiarului o chestie de genul că suntem în stare să facem orice unul pentru altul acolo, în familia noastră, ca să ne salvăm"
  • "Cel mai greu moment a fost când am luat bătaie acasă cu Pandurii, cu trei etape înainte de final. Totuși, chiar şi atunci, după o sumedenie de ratări, am realizat că ne vom salva"
  • "La finalul returului cu UTA, când ne-am salvat, iniţial am crezut că o să explodez de bucurie! A fost o extraordinară mulţumire sufletească. Probabil, presiunea celor 14 puncte minus şi toate greutăţile prin care am trecut m-au obosit atât de tare încât nu mai aveam tăria să sar în sus de fericire"
  • "N-am simţit nicio diferenţă între acasă, cu soţia şi cu fetiţa mea, şi vestiarul echipei, cealaltă familie a mea. Totul a fost minunat"
  • "Ionuţ Popa este un personaj aparte. Este omul potrivit la locul potrivit. Ca să fiu sincer, datorită lui am ales Timişoara. După «dubla» cu UTA i-am dat jos mustaţa, că aşa promisese, că se rade dacă evităm retrogradarea. A mai rămas să-şi tatueze un şarpe pe mână, aşa-mi amintesc că-i promisese lui Doman"

 

"Viitorul meu se leagă de Timişoara. Ne-am înţeles pentru o colaborare pe încă doi ani, a mai rămas doar să semnăm contractul. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt rezolvate în proporție de 99 la sută"Cătălin Straton, portar ACS Poli

"Doar acum vreo 30 de ani mi-am mai ras mustața. Atunci m-am dus la mare și toate babele erau îndrăgostite de mine: «Uite, copilașul ăsta e și cuminte, și frumos!»"Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

10meciuri, din totalul celor 39 în care a apărat sezonul trecut, Cătălin Straton n-a primit gol între buturile bănăţenilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează