FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENȚĂ

CFR a anunțat când scapă de insolvență: "Așa ar fi logic"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 14:55

Așteptarea se apropie de sfârșit pentru CFR Cluj. Iuliu Mureșan, președintele "feroviarilor", a declarat că echipa va ieși din insolvență până la finalul actualului sezon. 

"Noi suntem ca și ieșiți din insolvență, iar până la finalul campionatului sigur se va întâmpla asta. Așa ar fi logic și normal.

Noul patron a stat lângă mine la meciul cu Steaua, a avut emoții pentru echipă, pentru rezultat, pot să spun că a fost foarte concentrat tot meciul.

El a virat deja o sumă importantă în contul clubului, o să plătim datorii din tabelul de creditori, apoi cele curente, care s-au mai acumulat, iar apoi va urma să solicităm ieșirea din insolvență.

Noul investitor al lui CFR Cluj este Marian Băgăcean, acesta cumpărând deja 62% dintre acţiunile clubului ardelean contra sumei de 4,5 milioane de lei.(DETALII, AICI)

CFR Cluj se află în procedură de insolvență din februarie 2015.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close