FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA 1-1

CFR - ASTRA 1-1 // Damjan Djokovic, despre forma slabă a CFR-ului: „Asta ne lipsește, s-a văzut!”

Damjan Djokovic // FOTO: GSP
Damjan Djokovic // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 22:05

Damjan Djokovic, mijlocașul lui CFR Cluj, a încercat să găsească explicații după cel de-al treilea meci consecutiv fără victorie din 2019. „Feroviarii” au remizat cu Astra Giurgiu, 1-1, iar supremația campioanei en-titre e pusă sub o serioasă amenințare. 

„A fost un meci dur, cu multe cartonașe galbene. A fost o luptă dură, păcat că n-am reușit să câștigăm. Practicăm un joc bun, dar nu intră mingea! Asta ne lipsește, s-a văzut cu Hermannstadt și Craiova acest lucru. Plus că ne-a lipsit și Țucudean în repriza secundă, ne bazam mult pe el. A avut ceva probleme, de asta a fost schimbat.

A fost o decizie de comun acord să nu intrăm în cantonament înaintea acestui meci, dar se mai întâmplă ca echipele să nu facă asta. Nu știu ce va fi în următoarele două săptămâni”, a spus Damjan Djokovic, la TV Telekom Sport. 

Clasament actualizat Liga 1:

clasament

Vezi și: VIDEO CFR a uitat să câștige în 2019! Egal cu Astra Giurgiu, 1-1, deși a jucat mai bine de o oră în superioritate!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Februarie 2019, 22:57

Ce va lipseste ? Nuintra mingea? Pai nu mai puteti face ceva? Beva cu arbitri? Ceba cu cei cu care jucati? Ce *** fac cei din staf? Dorm? Vedeti ca gigi a inceput sa miste deja!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează