FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA GIURGIU, SÂMBĂTĂ, ORA 20:00

CFR - ASTRA // Un meci de care pe care » Conceicao, mesaj către jucători: "Trebuie să fim mai eficace, la capitolul ăsta am suferit cel mai mult" + Țucudean e apt de joc

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 13:18

La conferința de presă premergătoare partidei dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu, Antonio Conceicao, antrenorul clujenilor, a vorbit despre importanța acestui meci în condițiile în care echipa sa a pierdut duelul cu Craiova (0-2) și a obținut doar un egal cu Hermannstadt (1-1).

  • CFR Cluj se va duela sâmbătă, în cadrul etapei a 24-a, de la ora 20:00, cu formația Astra Giurgiu, în direct la Telekom Sport, DigiSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

"Suntem conştienţi că Astra joacă bine. Astra vine la Cluj să joace un meci extrem de important pentru a-și putea asigura un loc în play-off. Noi am studiat-o și știm care sunt punctele ei forte.

Alibec este un jucător într-o revenire de formă. Purtăm respect celor de la Astra pentru că au jucători buni. Este adevărat că ultimele rezultate pentru noi nu au fost cele mai bune, dar trebuie să câștigăm meciul ăsta. Trebuie să îmbunătățim ceva la noi, să fim mai eficace, pentru că din punctul acesta de vedere am suferit cel mai mult.

Vom vedea ce se va întâmpla la finalul sezonului regulat. În acest moment, se luptă la titlu FCSB, Craiova și CFR, dar totul se poate schimba. Eu nu vreau să spun pe cine îmi doresc să întâlnesc în play-off, singura mea preferință este să fie CFR Cluj acolo. Îmi este indiferent dacă se califică X sau Y, oricum vom avea un play-off greu indiferent de numele adversarilor”, a mai adăugat tehnicianul.

Antonio Conceicao neagă că e obligat să se consulte cu şefii atunci când face echipa: „Atât timp cât sunt la CFR, deciziile sunt în totalitate ale mele. Îmi respect jucătorii, iar un antrenor care nu are putere de decizie pierde din credibilitate”.

Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat că se poate baza și pe golgeterul echipei: ”Ţucudean s-a antrenat cu noi şi poate fi folosit”.

CFR Cluj este pe primul loc în clasamentul din Liga I cu 47 de puncte, iar Astra pe locul 4 cu 35 de puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  15 Februarie 2019, 18:47

Conform statisticilor, astra nu prea castiga impotriva cfr-ului. De data asta va fi altfel?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează