FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a reacționat după ce Becali a anunțat că-l va transfera pe Omrani: "Vom semna un nou contract cu el"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 20:01

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că-l va transfera pe Omrani (25 de ani) în această vară.

" Omrani s-a pregătit foarte bine. El își dorește foarte mult să rămână. E frustrant și pentru jucător să stea cu gândul în două părți. Noi vrem să-l vedem liniștit. Noi ne bazăm pe el în continuare și sunt sigur că anul acesta va exploda.

E profesionist și asta s-a văzut și în returul campionatului. Sunt convins că vom semna un nou contract cu el pe o perioadă mai lungă", a declarat Mara pentru TV Digi Sport.

"Avem nevoie de fundaș central. Avem discuții cu mai mulți jucători în acest sens" Bogdan Mara

Gigi Becali a anunțat în această seară că impresarul lui Omrani l-a sunat pentru a-l transfera pe atacant de la CFR Cluj la FCSB. Mai multe detalii AICI!

30 de meciuri
și 8 goluri a bifat Omrani pentru CFR Cluj în sezonul abia încheiat

Vezi și: OFICIAL Transfer BOMBĂ în această seară! Budescu pleacă de la FCSB » Gigi Becali a confirmat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
100002473541087
Danut Ognean  •  29 Iunie 2018, 11:55

jiji ramane cu buzele umflae

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Iunie 2018, 08:16

Prea cinstitul doctor Muresan (da, e vorba de ala care isi dadea cuvantul ca Dan Petrescu ramane ani de zile acolo desi se stia de luni de zile ca pleaca in China) ne spunea acum o luna sau doua ca are contract pana in 2022 si ca acel contract este valabil. Poate ne explica din nou de ce e nevoie de un nou contract. Si la fel Mara, acest nimeni ca fotbalist nimeni ca "oficial" care, extrem de agresiv, ne spunea ca Dan Petrescu 100% nu pleaca si la fel, se jura (sa fie ceva etnic?) ca Omrani are contract valabil, cum de e nevoie acum de alt contract? Nici macar clonele decervelate alpiniste de pe acest site nu cred ca mai au incredere in acesti 2 indivizi, mint cum respira.

apolzancca
apolzancca  •  28 Iunie 2018, 22:39

De ce trebuie să semneze alt contract cu Omrani...parcă avea contract până la anul...sau impresarul lui Omrani are dreptate,contractul cu CFR este fals șiatunci ori semnează alt contract cu CFR,ori semnează cu FCSB...cam sună a penal...fals,uz de fals,falsificare semnătură privată...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează