FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

CFR Cluj anunță noi transferuri: "Bogdan Mara e plecat, vedem cu ce vine"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 11:34

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a anunțat că ardelenii mai pregătesc un transfer sau două în perioada iernii, pentru a echilibra lotul, iar managerul sportiv Bogdan Mara a început deja căutările.

"Lotul de la începutul campionatului a fost făcut într-o perioadă scurtă de timp. Am simțit nevoia să echilibrăm puțin echipa din anumite puncte de vedere. Nu înseamnă că nu vor veni și jucători mai maturi.

Vom mai aduce unul sau doi jucători în iarnă. Bogdan Mara e plecat, să vedem cu ce o să vină. Obiectivul este calificarea în play-off, iar apoi vom stabili un nou obiectiv și în funcție de transferuri", a spus președintele clujenilor la TV Digi Sport.

După victoria cu Dinamo, CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga 1 și are un avans de două puncte față de FCSB, echipa de pe locul al doilea.

Recent, clujenii au confirmat transferurile a doi dintre cei mai promițători tineri din campionatul autohton: mijlocașii Valentin Costache și Sebastian Mailat, ambii în vârstă de 19 ani. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
blatistu49
blatistu49  •  20 Noiembrie 2017, 13:12
Postat de planetfun pe 20 Noiembrie 2017, 12:48

sa speram ca vine cu o noua insolventa.

speram ca puscariasi vor fi din nou ancheteti ptr escrocherii clanul blatuit interlop e canacerul fotbalului

368352650018277
Cluj Cluj  •  20 Noiembrie 2017, 13:03

@planetfun Sa nu vina lav oi o noua sesiune literara la sfantul arhanghel ca va desfiintati direct fara insolventa....

planetfun
planetfun  •  20 Noiembrie 2017, 12:48

sa speram ca vine cu o noua insolventa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează