FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-1

CFR CLUJ - ASTRA 1-1 // Costel Enache trage concluziile după egalul cu CFR + cum l-a transformat pe Alibec

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 22:14

Costel Enache e foarte mulțumit de remiza scoasă de echipa sa pe terenul CFR-ului, scor 1-1. Antrenorul giurgiuvenilor crede că dacă Astra mai face 3 puncte, va juca sigur în play-off-ul Ligii 1. 

„E foarte important acest punct, mai ales dacă ne uităm împotriva cui l-am obținut. Avem câteva meciuri fără înfrângere, asta ne aduce emulație și putem face lucruri frumoase în continuare.

N-am făcut nimic special cu Alibec. E o comunicare normală între noi. Denis și-a descoperit singur calea, e matur. S-a schimbat pozitiv în modul de a gândi. Gândește pozitiv, iubește fotbalul.

Îi place să joace, are mentalitate de învingător, vrea să câștige orice joc. Calitatea iese astfel la suprafață. Denis joacă bine cu fața la poartă, dar și cu spatele, pentru că protejează bine”, a zis Costel Enache la Look Sport.

„Cred că dacă facem 39 de puncte mergem sigur în play-off, asta după calculele mele. Obiectivul e să intrăm în play-off, mai departe nu are rost să gândim. Am fi naivi. Mai avem de muncit” Costel Enache 

CITEȘTE ȘI:

CFR a uitat să câștige în 2019! Egal cu Astra Giurgiu, 1-1, deși a jucat mai bine de o oră în superioritate!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
minell73
minell73  •  17 Februarie 2019, 11:36

Astra merita in play-off. Este printre singurele echipe care arata ceva pe teren, iar faptul ca au cateva meciuri bune fara infrangere, demonstreaza faptul ca acolo se face ceva bine.

hotcocoa
hotcocoa  •  17 Februarie 2019, 11:20
Postat de Constantin Mosnegutu pe 16 Februarie 2019, 22:54

Si i playoff Denis sa-l bata de unul singur pe Gigi sa vada ce jucator a sacrificat in favoarea ha h a le rei de dica care mai mult a distrus decat a construit!!!

Ca jucator, Alibec mai are sa demonstreze pana sa ajunga la valoarea ce a avut o Dica. Deocamdata e eterna speranta...de vreo 10 ani incoace tot asta este.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Februarie 2019, 22:54

Si i playoff Denis sa-l bata de unul singur pe Gigi sa vada ce jucator a sacrificat in favoarea ha h a le rei de dica care mai mult a distrus decat a construit!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează