FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-1

CFR CLUJ - ASTRA 1-1 // E haos la CFR Cluj! Mario Camora a „explodat” : „Eu nu-mi spăl rufele în public, așa cum fac alții!”

Mario Camora // FOTO: GSP
Mario Camora // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 22:45

Mario Camora, căpitanul CFR-ului, a avut o reacție nervoasă după egalul cu Astra, 1-1, atunci când a fost întrebat despre conflictele interne de la echipă. Porughezul îi acuză indirect pe colegi că ar fi povestit în presă unele tensiuni din vestiar.

  • CONTEXT: Jucătorii campioanei au refuzat să intre în cantonament după ce conducerea nu le-a plătit unele prime restante. Ovidiu Hoban și Giedrius Arlauskis ar fi fost de acord să intre în cantonament, dar mijlocașul argentinian Emmanuel Culio i-ar fi contrat dur. Culio ar fi sărit să-l bată pe Hoban, potrivit TV Digi Sport, iar cei doi jucători ar fi fost despărțiți cu greu de colegi.

„Dacă vreți să vorbim de meci, vorbim despre meci. Dacă vreți să vorbim de altele, eu nu sunt ca alții care vă spun tot. Sunt bine informați, să spună ei. Eu zic că trebuie ca tot ceea ce se întâmplă să rămână în vestiar, nu vin aici să-mi spăl rufele în public”, a spus Mario Camora la finalul partidei.

Mai devreme, Toni Conceicao, antrenorul echipei, a negat existența vreunui conflict în sânul echipei: „La echipă e o atmosferă bună, nu e niciun conflict între jucători”. 

Clasament actualizat Liga 1:

clasament

Vezi și: CFR CLUJ - ASTRA 1-1 // Toni Conceicao, despre boicotul de la CFR Cluj și problemele dintre jucători + cum explică remiza cu Astra

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
1857590377787558
Hortensia Naghiu  •  17 Februarie 2019, 12:31

hopa *** le cinta prohodul cfreului .loserii din cam.ligue care au un record nedorit de nimeni adica 23 meciuri fara victorie .*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alin76
alin76  •  17 Februarie 2019, 10:38

I-as vrea pe rinamo in play-off..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  17 Februarie 2019, 10:38

Ce spune băiatul ăsta Camora,despre cum își spală el izmenele chiar nu este important.O altă situație bizară merită comentată,cred eu,anume cum o echipă de gunoieri,ospătari,spălători auto sau magazioneri care se strâng cu o oră înainte de meci intr-o liga de amatori reușește să facă un cantonament in Antalya(Belek) in valoare de 70000€ cel puțin?Din bani publici,serios se poate așa ceva?Este legal măi Talpane?Hai să aflăm și noi,din ce bani au mers in Turcia acești anonimi care cu mult tupeu se prezintă a fi Steaua București?! Mie îmi miroase a dosar penal în acest caz...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează