FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-1

CFR CLUJ - ASTRA 1-1 // Șefii de la CFR Cluj recunosc problemele de la club: „Asta arată că suntem în criză! E un blocaj”

CFR Cluj // foto: facebook.com/cfr1907/
CFR Cluj // foto: facebook.com/cfr1907/

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 10:45

După CFR Cluj - Astra 1-1, Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, a recunoscut că sunt probleme la echipa antrenată de Toni Conceicao.

„Ne așteptam să scoatem 9 puncte din aceste trei meciuri din 2019, dar am câștigat doar două. Pare că, mai ales după jocul de aseară, am uitat să câștigăm. Ne-am făcut mai dificile jocurile de pe teren propriu. Când nu câștigi, apar tot felul de probleme. Statistica arată că suntem în criză. Trebuie să gândim la rece și să analizăm ce am făcut și ce nu am făcut bine.

Cred că avem cea mai bună echipă și eram principala favorită la câștigarea campionatului. E clar că ceva nu merge. În zilele viitoare vom analiza situația lui Conceicao. Mai avem două partide dificile și trebuie să câștigăm.

Pare că suntem într-un blocaj. Trebuie să facem o analiză și sper să ne revenim. Se tot vorbește de probleme financiare, de probleme în club. Și au fost accentuate”, a declarat Daniel Stanciu la Pro X.

Citește și:

Revine Petrescu la CFR? Șefii clujenilor trag de antrenorul cu care au luat titlul » Detalii despre planul campioanei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
clubsteaua
clubsteaua  •  17 Februarie 2019, 13:44
Postat de herman25 pe 17 Februarie 2019, 12:24

Penibililor!

nebroasca,dar sincer,cat ai crezut tu ca o sa mai tina parvenirea acestor hoti de la cfr? vad ca ai auzit si tu din surse sigure ca se desfiinteaza echipa cfr. ca altcumva nu imi explic cum si la 1-0 pentyru cfr ieri,deja le puneai cruce celor de la cfr.

herman25
herman25  •  17 Februarie 2019, 12:24

Penibililor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează