FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-1

CFR CLUJ - ASTRA 1-1 // Toni Conceicao, despre boicotul de la CFR Cluj și problemele dintre jucători + cum explică remiza cu Astra

Toni Conceicao // FOTO: GSP
Toni Conceicao // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 22:22

Toni Conceicao, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre egalul echipei sale cu Astra Giurgiu, 1-1, cel de-al treilea pas greșit din 2019 al campioanei en-titre. 

„Ne doream ca victoria să vină azi după două rezultate modeste, dar trecem printr-o perioadă mai puțin bună. Am jucat bine cu Hermannstadt (1-1) și Craiova (0-2), azi nu s-a întâmplat asta. Din păcate, nu am avut idei în jocul nostru de azi. Poate rezultatele precedente și-au pus amprenta asupra nervilor jucătorilor.

Am fost nevoiți să facem și câteva modificări în echipă, iar asta ne-a ajutat în repriza secundă. Am reușit să marcăm, dar, din păcate, nu am putut ține de scor”, a declarat Toni Conceicao, la TV Telekom Sport. 

Conceicao neagă existența unui scandal între jucătorii săi, care au refuzat să intre în cantonament înaintea meciului cu Astra. 

„A fost o decizie a grupului, jucătorii au decis că e mai bine să ne vedem direct în ziua meciului. Vreau să menționez faptul că la echipă e o atmosferă foarte bună, jucătorii se înțeleg foarte bine și trebuie să rămână așa. Nu e niciun conflict între Hoban și Culio, vă spun sigur acest lucru.

Dacă există probleme, ele trebuie să se rezolve în interiorul grupului. Relația dintre jucători se bazează pe respect, iar eventualele probleme se rezolvă doar în vestiar”, a mai spus portughezul. 

...despre înlocuirea lui Țucudean, la pauză: „Țucudean nu era în cele mai bune condiții de joc. Au fost două schimbări forțate, ne-au limitat evoluția din repriza a doua”.

Clasament actualizat Liga 1:

clasament

Vezi și:VIDEO CFR a uitat să câștige în 2019! Egal cu Astra Giurgiu, 1-1, deși a jucat mai bine de o oră în superioritate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează