FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj // Bogdan Mara acuză o TRĂDARE în Liga 1: „Nu aveam nicio șansă, în minutul 2 îl sunau pe Gigi Becali”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 17:18

Bogdan Mara (42 de ani), directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, a declarat că există o prietenie între oficialii celor de la FC Botoșani și FCSB.

Mara afirmă că ofertele pe care clujenii le făceau moldovenilor ajungeau imediat la urechea lui Becali, finanțatorul vicecampioanei României în exercițiu, care putea profita de acest fapt.

„Noi am avut noroc cu jucătorii pe care i-am luat de la Botoșani, pentru că sunt băieți de mare caracter. În momentul în care noi ofertam un jucător de la Botoșani, cineva de acolo îl suna pe Gigi Becali imediat și îi transmitea oferta noastră. Asta puteți să-l întrebați pe domnul Gigi Becali.

Noi am dat pe Burcă 100.000 de euro. Puteți să-l întrebați pe domnul Becali dacă nu l-a sunat cineva să-i spună ce ofertă am făcut pentru Burcă. Am avut norocul că acești băieți au vrut să vină la CFR, altfel nu aveam nicio șansă să-i luăm, pentru că în minutul 2 era sunat domnul Becali", a declarat Mara, potrivit TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Florin Prunea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (52)
883135188391540
Popa Corneliu  •  10 Decembrie 2019, 18:34

La fel și Tălpănică era informat că în "epoca lu' Habarnam Burleanu", pe lângâ fotbalul de sală și fotbalul feminin, va veni și rândul fotbalui/soccer să fie "sponsorizați de… către POLITIC", prin PRIMĂRII sau Departamente (APĂRARE și SERVICII: SRI, DIE, DIA), cu BANI PUBLICI! Atunci, Politicul "l-a ales" pe dl Dâncu, din Departamentul d-lui Fota (actual Șef al Colegiului Național de Informații) pe atunci Consilier Prezidențial), "să se ocupe de îndepartarea lu' Mircea Sandu și Dumitru Dragomir", prin… "numirea" d-lor Habarnam Burleanu, Gineală Iorgulescu, iar pentru legătura cu..."politicile editoriale", pe mareleeee Voichin Vodă! Cum RCS&RDS, UPC dețin controlul asupra transmisiilor sportive, dar și DIGI Sport.hun care este instuția-mamă din Ungaria, d-l Dâncu, șeful Grupării de la Cluj "MANIPULEAZĂ și INTOXICĂ" întreaga opinie publică! Tălpănică, prin generalul Dumbravă, așteapta ca Madam Justiție Română să retrocedeze STATULUI (prin NAȚIONALIZARE), echipa Armatei! De ce nu și pădurile? Dacă s-ar „duce” la CEDO, ar fi nașpa! Însă întreb, banii pe care i-a investit Becali în Stadionul Ghencea și apoi în chirii, la MApN, nu se pun? Aici nu-l apăram pe Becali, ci un principu al DREPTULUI Particular, Dreptul de proprietate privată este un drept absolut, exclusiv și perpetuu, stipulat chiar de Constituție!!

883135188391540
Popa Corneliu  •  10 Decembrie 2019, 18:29
Postat de mario_rdfe pe 10 Decembrie 2019, 18:08

La momentul actual exista in fotbalul roamnesc o cooperativa mult mai puternica si mai influenta decat cea de pe vremea lui Nea Padureanu ! Au o putere fantastica si dirijeaza tot, Lpf, presa, televiziuni, sunt la picioarele lor. De ce ? Ptr liderii cooperativei sunt singurii care baga bani, aduc bani prin vanzarea de fotbalisti, cotizeaza la lpf si la ziarele astea ce fac articole care ii avantajeaza ! Liderul cel mare este Regele Hagi ! apoi nea gigi il urmeaza indeaproape ! Echipele din cooperativa sunt, Viitorul, Craiova, Astra, Botosani, si cele trei echipe ilfovene, Fcsb, Clinceni, Voluntari ! echipele astea fac ce vor intre ele, azi bati tu ca ai nevoie, maine tot tu ptr pariuri, poimaine bat eu si tot asa...! Fcsb-Voluntari, 1-3..a fost cel mai mare blat din istorie ! ptr pariuri ! In fine, 4 din echipele astea sunt deja in play off, a cincea o sa fie si Botosani..plus Cfr ! o sa fie interesant, cinci din cooperativa, contra Cfr ! de asta Clujenii stau multora ca un ghimpe in coaste..din cauza asta nici in presa nu sunt acceptati..si tot din cauza asta o sa fie doliu in presa, tv, daca Cfr se califica in primavara europeana ! Nu vreau sa ma hazardez, poate ma grabesc..dar tare imi este ca Negoita plateste un pret ptr alea cu insolventa, sau ca nu a platit suficient din datorii, sau cine stie ce nereguli mai sunt cu Dinamo , iar ptr a exista si a juca in liga 1..Negoita plateste pretul de a NU INCURCA !

Ce tot bați câmpii, ca dl Mara, care aruncă cu „praf în ochi”, la alibi! Pentru a face contrapondere la Cooperativa Echipelor de Prefecturi, Județene, de Partid si Departamente, înființată de dl Dâncu! Dl Negoiță la aceea Cooperativă plătește, dupa cum spui tu, taxa de supraviețuire!La fel și Tălpănică era informat că în "epoca lu' Habarnam Burleanu", pe lângâ fotbalul de sală și fotbalul feminin, va veni și rândul fotbalui/soccer să fie "sponsorizați de… către POLITIC", prin PRIMĂRII sau Departamente (APĂRARE și SERVICII: SRI, DIE, DIA), cu BANI PUBLICI! Atunci, Politicul "l-a ales" pe dl Dâncu, din Departamentul d-lui Fota (actual Șef al Colegiului Național de Informații) pe atunci Consilier Prezidențial), "să se ocupe de îndepartarea lu' Mircea Sandu și Dumitru Dragomir", prin… "numirea" d-lor Habarnam Burleanu, Gineală Iorgulescu, iar pentru legătura cu..."politicile editoriale", pe mareleeee Voichin Vodă! Cum RCS&RDS, UPC dețin controlul asupra transmisiilor sportive, dar și DIGI Sport.hun care este instuția-mamă din Ungaria, d-l Dâncu, șeful Grupării de la Cluj "MANIPULEAZĂ și INTOXICĂ" întreaga opinie publică! Tălpănică, prin generalul Dumbravă, așteapta ca Madam Justiție Română să retrocedeze STATULUI (prin NAȚIONALIZARE), echipa Armatei! De ce nu și pădurile? Dacă s-ar „duce” la CEDO, ar fi nașpa! Însă întreb, banii pe care i-a investit Becali în Stadionul Ghencea și apoi în chirii, la MApN, n

bigbolo
bigbolo  •  10 Decembrie 2019, 17:40
Postat de robotzel pe 10 Decembrie 2019, 17:34

in locul lui becali il dadeam in judecata pentru ca nu are nici o dovada.

Gigismul dauneaza grav sanatatii!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează