FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ CAMPIOANĂ

CFR CLUJ CAMPIOANĂ // GALERIE FOTO Fiesta la Cluj! » Imaginile bucuriei: cum au celebrat fotbaliștii CFR-ului al 4-lea titlu din istorie

FOTO: Cristi Preda +31   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2018 00:01

CFR Cluj este noua campioană a României. "Feroviarii" s-au impus la limită, 1-0 cu Viitorul, și au cucerit al patrulea titlu din istorie. FCSB a învins-o pe Astra, tot 1-0, însă rezultatul nu i-a ajutat cu nimic pe roș-albaștri.  

La finalul meciului, fotbaliștii lui Dan Petrescu au declanșat fiesta pe teren. După ce au primit medaliile, s-a dat drumul petrecerii la Cluj! Jucătorii și-au turnat șampanie în cap, s-au bucurat alături de familiile lor și cu miile de suporteri care au intrat pe teren. 

Cristi Preda, fotoreporterul Gazetei prezent la Cluj, a surprins imagini excepționale cu bucuria jucătorilor lui CFR la finalul partidei (imagini, în galeria foto de mai sus)

George Țucudean, ajuns deja la al 3-lea titlu din carieră, a dat tonul petrecerii, întrebându-l pe Cristi Manea cum se simte în postura de campion. Jucătorii CFR-ului au început apoi să cânte la unison: "Campionii, campionii" și "Cine e pe primul loc / CFR, CFR".

Vezi și: Dan Petrescu a dat recital după un nou titlu ca antrenor: "Dacă jucam ca Barcelona, ne băteam cu Dinamo pentru locul 8" » Îi atacă pe contestatari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
100002473541087
Danut Ognean  •  21 Mai 2018, 19:30

felicitari cfr

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Mai 2018, 10:34

Felicitari campionilor. Per total CFR a meritat cel mai mult, a jucat fotbal cel mai mult. Dincolo, multe vorbe goale, putin fotbal. Si Astra a fost mai buna aseara pe NA.

1prezescu
1prezescu  •  21 Mai 2018, 08:52

Petrescu si echipa ardeleana nu au fost speriati de armata lui Hagi,ne avand forta si clarviziunea necesara pentru un joc atat de important.Hagi junior submediocru-nu are ce sa caute in nationala-,restul echipei au fugit fara nici un sens pe teren.Trei oameni care sint de vina pentru esecul burucestenilor :MMStoica,Dica,Becali. Acest triumvirat a sapat mormantul FCSB !! Craiova a castigat locul 3 pe merit !! Felicitam castigatorii din acest trilogiu fotbalistic: CFR , Craiova si Dan Petrescu !!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează