FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ CAMPIOANĂ // Iuliu Mureșan, mesaj categoric către Gigi Becali: "Ești indus în eroare"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 11:57

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, vrea să-i dea planurile peste cap lui Gigi Becali.

Patronul FCSB a anunțat că-l vrea pe Billel Omrani, atacantul lui CFR, dar șeful clujenilor este sigur că francezul nu va ajunge la FCSB și spune că vrea să-i prelungească înțelegerea.

"Omrani nu are o clauză de reziliere. Gigi Becali nu poate să-l cumpere decât dacă plătește 2 milioane de euro sau dacă ne înțelegem la altă sumă. Becali e indus în eroare de un impresar al lui Omrani, care, din câte am înțeles, îi este și rudă. Se spune că al doilea contract cu Omani, de prelungire, nu ar fi semnat de jucător. Dar e semnătură lui. Becali e indus în eroare.

Eu am vorbit cu Omrani după ce am câștigat campionatul. Vrem să-i prelungim contractul și să-i oferim o mărire de contract. Merită o mărire de contract și el vrea să stea la noi", a declarat Iuliu Mureșan la Pro X.

"Vom avea un buget mai mare față de anul acesta. Nu știu dacă vom da 3 milioane pe un jucător, dar ne permitem să dăm câteva milioane. Decât să dăm 3 milioane pe un fotbalist, mai bine cumpărăm 3-4 jucători"Iuliu Mureșan

BILlEL OMRANI

  • 24 de ani, atacant de la CFR
  • Gigi susține că francezul are o clauză de reziliere în contract și poate fi adus ușor la FCSB. Petrescu l-a folosit des ca extremă, dar cel mai bun randament l-a avut ca "număr 9"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
581534618615543
Robert Ivan  •  21 Mai 2018, 15:35

GANDIRE NORMALA . Decât să dăm 3 milioane pe un fotbalist (vezi ALIBEC, fratii Costea, Tade ......., mai bine cumpărăm 3-4 jucători"Iuliu Mureșan

whiteredarad
whiteredarad  •  21 Mai 2018, 14:27
Postat de genius pe 21 Mai 2018, 14:14

Muresan este un doctor, fara profesie si fara cabinet !!!

El sete , din ce stiu eu medic legist, care si-a abandonat meseria. Nu vreau sa vorbesc de medicina, dar la fotbal se pricepe. Inplus "omul" a rezistat timpului , sub multi sefi si perioade mai sumbre, deci este un om pe care te poti baza. Comparati-l cu MiMi Stoica si observati ca nu suporta comparatia. In plus nu vorbeste "la nervi", e calculat, nu jigneste. La FCSB sau dinamo nu gasesti asaceva...!

genius
genius  •  21 Mai 2018, 14:14

Muresan este un doctor, fara profesie si fara cabinet !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează