FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ CAMPIOANĂ // VIDEO Imagini fabuloase de la petrecerea CFR-ului! Dedicații pentru rivală și pentru SuperDan: "FCSB are o rană, CFR e campioană! Unu e Eminescu, apoi e Dan Petrescu"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 12:54

CFR Cluj a câștigat duelul cu FCSB și a obținut al patrulea titlu de campioană din istorie, după cele din 2008, 2010 și 2012.

După meci, la petrecerea dedicată câștigării trofeului, jucătorii și conducerea CFR-ul, s-au distrat pe cinste și nu au uitat de rivala FCSB, care a terminat sezonul cu un punct mai puțin.

"FCSB are o rană, CFR-ul e campioană", a fost versul dedicat steliștilor la petrecerea clujenilor. Și pentru antrenorul Dan Petrescu au fost făcute versuri, după ce a adus al patrulea titlu din istoria clubului din Cluj.

"Unu a fost Eminescu,
Apoi este Petrescu.
Cel mai mare antrenor
Al tuturor timpurilor.
În ciuda dușmanilor,
Ne așteaptă Liga Campionilor.
A venit titlul în Ardeal,
A venit la number one"

 

 

VIDEO Imagini FABULOASE de la petrecerea CFR-ului! Dedicații pentru rivală și pentru SuperDan: "FCSB are o rană, CFR e campioană! Unu e Eminescu, apoi e Dan Petrescu" ----->>>> http://bit.ly/2rZwQF9

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 21 Mai 2018

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează