FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, comunicat oficial în privința lui Toni Conceicao + Ieșire în decor a lui Ilie Dumitrescu, în direct la TV: „Trebuie să fii bolnav ca să faci așa ceva!”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 11:10

CFR Cluj, liderul din Liga 1, a emis un comunicat în urmă cu câteva minute în care a oficializat despărțirea de antrenorul portughez Toni Conceicao. 

Toni Conceicao, 57 de ani, și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu CFR Cluj, după 7 luni petrecute pe banca echipei campioană.

Alin Minteuan va prelua interimatul până la numirea noului antrenor, după cum a anunțat CFR Cluj în al doilea comunicat al zilei. 

„Mulțumim, Antonio Conceicao! 

Clubul CFR 1907 Cluj și antrenorul Antonio Conceicao au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului! Îi mulțumim lui Toni pentru munca depusă cu profesionalism în cele 7 luni petrecute pe banca echipei noastre și îi dorim multă baftă în carieră!

Antonio Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj în iulie 2018 și a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri.

Mulțumim, Antonio Conceicao! Obrigado, Antonio Conceicao!”Comunicat CFR Cluj

Clubul CFR 1907 Cluj anunță că Alin Minteuan, antrenorul formației noastre secunde, va asigura interimatul echipei campioane.

Alin Minteuan a evoluat la CFR Cluj în perioada 1993-1997 și 2005-2009, iar după încheierea carierei de jucător a rămas în familia CFR!

Multă baftă, Alin Minteuan!comunicat CFR Cluj

23 de meciuri a stat Conceicao pe banca lui CFR în acest sezon al Ligii 1: 13 victorii, 8 egaluri, 2 înfrângeri

Ilie Dumitrescu: „Trebuie să fii bolnav!”

Ilie Dumitrescu, fost antrenor, a vorbit despre situația de la CFR Cluj și avut un derapaj, folosind un limbaj intolerant pentru a critica decizia șefilor de a-l da afară pe Toni Conceicao.

„Trebuie să fii bolnav! Eşti pe primul loc şi lucrurile merg bine, iar tu să vorbeşti cu Petrescu. De ce faci lucrul ăsta? Nu te interesează mai bine să susţii staff-ul? Să ai bani pentru jucători și să fie salariile la zi? Cine ia aceste decizii?

Eu nu l-am cunoscut pe Neluţu Varga. E de admirat că investeşte în fotbal, dar ar trebui să lase pe cineva priceput în zona asta”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Gabi Balint: „CFR Cluj a vorbit cu Dan Petrescu”

Gabi Balint, fost coleg cu Dan Petrescu, a declarat că CFR Cluj l-a căutat încă din pauza competițională pe „Bursuc”, 51 de ani, antrenorul care a câștigat sezonul trecut campionatul.

Eu ştiu că s-a vorbit cu Petrescu din pauza de iarnă”, a declarat Gabi Balint pentru sursa citată.

După demitera lui Toni Conceicao, Dan Petrescu este principala țintă a celor de la CFR Cluj, dar acesta trebuie să își rezilieze contractul cu Guizhou Hengfeng.

S-a discutat și cu Edward Iordănescu, însă antrenorul Gazului ar fi refuzat. 

Citește și: 

Verdict sumbru după demiterea lui Toni Conceicao: „Sunt probleme mari, falimentul îi așteaptă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
zecs93
zecs93  •  20 Februarie 2019, 00:31

lasa ca vine peseiro si castiga el campionatu !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Februarie 2019, 16:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Februarie 2019, 16:28

uni i plus sau minus nu schimba situatia.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează