FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ -CS U CRAIOVA 0-0

CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 0-0 // Mangia, despre "chifla" lui Mitriță la penalty-ul din minutul 83

FOTO: Gsp
FOTO: Gsp

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 23:05

Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, nu s-a supărat pe Alexandru  Mitriță, chiar dacă mijlocașul a executat dezastruos un penalty în finalul partidei de la CFR Cluj, încheiată 0-0. 

"Nu e o problemă că a ratat Mitriță penalty. Eu cred că am jucat bine, dar avem nevoie de continuitate. E ok, nu sunt probleme. Cred că da, meritam să câștigăm. CFR a avut o singură ocazie, în repriza a doua, în timp ce noi am avut mai multe. Craiova  a jucat mai bine și în Supercupă (n.r - meci pierdut de olteni în fața CFR-ului, 0-1).

Titlul se decide în mai, nu acum. Pentru mine important e acum meciul viitor, cel cu Hermannstadt. Echipa noastră e completă, din punctul meu de vedere", a spus Mangia, la finalul partidei, la Look TV. 

 "Nu e Mitriță vinovat că nu am câștigat, cu toții suntem. FCSB are prima șansă la titlu, e la patru puncte de al doilea loc. E favorită, dar se poate întâmpla orice, mai ales că se înjumătățesc punctele" Nicușor Bancu

Citește AICI cronica partidei CFR Cluj - CS U Craiova 0-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Octombrie 2018, 12:03

Mangia are dreptate. Craiova a jucat la Cluj exact ca Barcelona. Ca Barcelona sambata, pana sa intre Messi. Ei, daca iesea Mitrita la pauza, poate juca ca Real...

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  02 Octombrie 2018, 08:05

Moft atomic. Crezandu-se castigator al golgeterului campionatului Mitrita bate 11m si U Cv. pierde 2 puncte. Cand ai un Kolic stapan pe el si care loveste bine mingea,dar si altii,iar tu esti dupa o ratere de 11m recenta nu te mai baga in seama lasa si pe altii. De asemenea antrenorule nu-l incarca moral cu functia de capitan, lasa-l sa zburde pe teren cu driblingurile lui.

pma77
pma77  •  02 Octombrie 2018, 01:41

Mi-a placut reactia lui Mitrita dupa ce a sutat in tribuna a inceput sa certe punctul cu var :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close