FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Dan Petrescu, fără secrete despre oferta de la Huddersfield: „Nu vreau să vă mint!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 17:56

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a recunoscut azi, în cadrul unei conferințe de presă, că a fost ofertat de o echipă din Anglia. 

Presa britanică a scris zilele trecute despre interesul venit dinspre Huddersfield, echipă din Championship (liga secundă din Insulă).

„Mereu sunt telefoane, mă întreabă «Vrei acolo, vrei acolo»? Aşa a fost toată cariera, nu numai în acest an. Şi în primul an la CFR, şi când eram în China am avut oferte. În Rusia, eram la Dinamo, mă voia Zenit. În China, eram la Suning, mă voia Guangzhou. Mereu am avut oferte foarte bune. În acest moment sunt bine, sunt la clubul la care îmi doresc să fiu. E clar că o ofertă din Anglia e o ofertă din Anglia, dar nu a fost nimic concret.

Dacă vor veni, acum nu cred că e momentul pentru mine. E momentul să mă concentrez la cupele europene şi la campionat, cel puţin până în iarnă. Nu vreau să mint, să vină ofertă din Premier League şi să nu pot să refuz. M-au sunat mai mulţi să mă întrebe de Huddersfield. Am zis că, pentru moment, sunt bine unde sunt. Nu aş vrea să plec de aici”, a declarat Dan Petrescu, în timpul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani, de sâmbătă.

ANGLIA, VISUL LUI PETRESCU

„Bursucul” a evoluat 8 ani în Anglia, unde a trecut pe la Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford City și Southampton. A petrecut cinci sezoane la Chelsea, alăuri de care a câștigat Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei, Cupa Cupelor și Supercupa Europei, fiind unul dintre cei mai buni fundași dreapta din istoria londonezilor.

Petrescu a rămas atașat de Anglia și de fotbalul englez, iar o eventuală ofertă de la Huddersfield ar fi greu de refuzat de tehnician. Ar fi pentru a doua oară când SuperDan ar pleca de la CFR, după ce în vara anului trecut a semnat cu chinezii de la Guizhou Zhicheng imediat după câștigarea titlului.

Vezi și: 

EXCLUSIV Țucu cere pauză! George Țucudean i-a anunțat pe șefii lui CFR Cluj că se retrage temporar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bercean
bercean  •  23 August 2019, 21:36

Da sigur, o avut oferte de la Manchester și Chelsea insă el a ales să rămână la CFR, doar prostii pun botu' la minciunile lui Dan penalty.

flipkens
flipkens  •  23 August 2019, 20:14

A declinat oferta din Liga a 2-a engleza. Va pleca doar pt o oferta din Premier League, ceea ce e si normal. Premier League e cel mai tare campionat din lume.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  23 August 2019, 18:52

Aaaaaa săracule, numai după bani ești... Puneți mana și salvați fotbalul romanesc prostilor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează