FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO,

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // FOTO + VIDEO Zero pe linie! Dinamo pierde și la Cluj, 0-1 cu rezervele campioanei: 0 puncte, 0 goluri, 0 șanse!

CFR Cluj - Dinamo // foto: sportpictures.eu +4   FOTO
CFR Cluj - Dinamo // foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 23:00

Dinamo a alergat în zadar după un punct în „Gruia”, fiind pedepsită în final de Omrani, care a înscris din penalty în minutul 82.

Click aici pentru live + statistici

VIDEO cu cele mai tari faze

Campioana a luat-o tare pe Dinamo, care a rezista eroic la trei ocazii importante avute de echipa lui Dan Petrescu. Riccardo Piscitelli, portarul devenit titular la „câini”, a fost punctul vulnerabil al „roș-albilor”, însă a scăpat fără gol din două situații în care ieșirile sale hazardate puteau să coste scump echipa.

Cea mai mare ocazie a reprizei a venit în minutul 26. Liber în careul dinamoviștilor, Mike Cestor a trimis cu capul puțin pe lângă poarta oaspeților.

Fără să conteze în ofensivă, dinamoviștii au încercat să fie mai organizați în teren, element care i-a ajutat să păstreze poarta intactă în prima repriză.

Omrani, din nou decisiv

Chiar dacă Dan Petrescu l-a trimis în luptă pe Omrani, clujenii au fost apatici și n-au mai pus decât în rare rânduri poarta lui Piscitelli în periciol. Costache, în minutul 64, a fost aproape de gol, dar a finalizat defectuos după ce italianul din poarta lui Dinamo gafase din nou copilărește.

CFR a fost salvată în minutul 82, când Omrani a înscris din penalty. Ioan Filip l-a faultat în careu pe Cestor, iar francezul, ajuns golgeterul echipei în lipsa lui Țucudean, l-a învins cu emoții pe Piscitelli.

dinamo3 +5 FOTO

După 3 etape, Dinamo e pe ultimul loc în Liga 1, fiind singura echipă din campionat care n-a înscris nici măcar un gol.

De partea cealaltă, CFR acumulează 7 puncte și se instalează pe primul loc, poziția pe care au pus monopol în ultimele două sezoane.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Butean, A. Mureșan, Cestor, Peteleu - Itu, Hoban, L. Aurelio - M. Pereira, V. Costache, A. Păun
Rezerve: Vâtcă, Susic, Burcă, Sylla, Petrila, Mailat, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu
Absenți: Țucudean (accidentat), Camora, Vinicius, Culio, Deac, Omrani (menajați) 

Dinamo: Piscitelli -De Moura, Bejan, R. Grigore, Sin - Mrzljak, Răuță, I. Filip - Sorescu, Montini, Moldoveanu
Rezerve: Straton, Klimavicius, Ciobotariu, A. MIhaiu, G. Crețu, D. Popa, Bru
Antrenor: Sebastian Moga
Absent: Dan Nistor (nerefăcut)

Arbitru: Andrei Chivulete / A1: Mircea Grigoriu / A2: Adrian Vornicu / Observator: Cristian Nica
Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)

CFR Cluj - Dinamo 1-0
A marcat: Omrani '82 p. 

*Sebastian Mailat, mijlocașul gazdelor, a fost eliminat în minutul 88, după ce a văzut al doilea galben

PCH a produs un nou scandal

Suporterii „câinilor” s-au dezlănțuit și la meciul cu CFR Cluj din această seară. Prezenți într-un număr consistent în „Gruia”, deși Comisia de Disciplină a FRF le-a interzis accesul pentru următoarele 5 deplasări ale lui Dinamo, ultrașii au continuat duelul cu Ionuț Negoiță. Încă din startul partidei i-au adresat cuvinte grele șefului de la RIN, următorul pe lista acestora fiind Florin Prunea.

„Florin Prunea, ești o mizerie!” a scos scandarea care a răsunat din piepturile celor 500 de suporteri dinamoviști aflați pe stadion. Fostul portar e în conflict deschis cu PCH după evenimentele tensionate ale ultimelor două săptămâni.

Ultrașii dinamoviști au fentat vigilența forțelor de ordine și au intrat pe stadion cu materiale pirotehnice, de care au abuzat pe durata primei reprize. Aceștia au aruncat cu petarde, iar arbitrul Andrei Chivulete a întrerupt partida timp de aproape 5 minute.

Citește și:

PCH păcălește suspendare primită de la FRF: „CFR ne-a anunțat că ne vor primi!”

Citește și:

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Superliga
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”
Gimnastica
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (252)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Iulie 2019, 19:38

care rezerve mai marla ?arlauskis, muresan, costache, aurelio, paun ,cestor sunt rezerve la cluj ?vai de capul vostru de ziaristi !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Iulie 2019, 19:28
Postat de bogdany8 pe 28 Iulie 2019, 18:22

Vobesti prostii, Rednic a surclasat Craiova cu 3-0 in stefan cel mare , a facut egal la Viitorul si doar cu CFR a pierdut. Iar profesionistii aia cu care a terminat pe locu 9, pai eu ce zic, in perioada de iarna nu gasesti fotbalisti buni, acum vara e altceva, daca l ar aduce acum ar gasi fotbalisti buni ca e perioada de vara acum cand ai aria de cautare mai mare si raman fotbalisti buni. In fine, cu Neagoe si Prunea retrogradam.

a batut craiova si a facut egal cu viitorul ,da ?dar cu restul ce mama dr........lui a facut de a ajuns pe locul 9 ? ce face rednic acum ?ce echipa antreneaza , sau alimenteaza cu bani {ca are de unde }revolta de la dinamo ?sa va fie rusine celor care-l sustineti si nu vreti binele lui dinamo !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Iulie 2019, 19:19
Postat de andrei.f pe 28 Iulie 2019, 08:37

Dinamo nu a fost invinsa de omrani, a fost invinsa de o *** de arbitru care a inventat un penalty pentru un CFR incapabil sa castige correct. Romani treziti-va, sa mergem la frf, sa-i luam la intrebari !

daca mergi la frf ce rezolvi ?mai bine astepti brigada in parcare si te asiguri ca nu mai arbitreaza cateva luni ! nu este instigare la violenta , dar nu se mai poate asa ceva .pierzi meciul pe bune ca la ovidiu ,nimic de zis , dar ca la cluj ........!mai facea si petrescu matanii prin fata bancii de rezerve !cfr-ul nu a fost cu nimic superioara lui dinamo , daca marca montini , dinamo castiga meciul .

Vezi toate comentariile (252)
Comentează