FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 0-0

CFR CLUJ - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 0-0 // Conceicao s-a enervat după pasul greșit din campionat: "E singurul lucru pe care-l reproșez"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 22:58

Toni Conceicao, antrenorul celor de la CFR Cluj, s-a declarat extrem de dezamăgit de pasul greșit făcut de echipa sa, 0-0 pe teren propriu cu Dunărea Călărași. 

"Sunt foarte trist pentru acest rezultat. Am făcut totul pentru a câștiga și le-am zis jucătorilor toată săptămâna că e important să înscriem repede un gol dacă vrem să câștigăm. Nu e ușor să marchezi în fața unei echipe care se apără atât de bine. 

Mă supără cel mai mult că am pierdut 4 puncte cu Dunărea în acest campionat. Erau puncte care puteau face diferența în clasament. Nu pot fi însă supărat pe jucători, au jucat bine, au avut ocazii și au arătat atitudine. 

Am făcut multe puncte în deplasare. Așa e campionatul, trebuie să jucăm la fel de bine și cu aceste echipe mici, organizate, care se apărăr atât de bine. Azi le pot reproșa jucătorilor doar că nu au marcat, în rest au jucat foarte bine. Trebuie să muncim în continuare în aceeași manieră pentru că toate meciurile sunt grele", a spus Conceicao, la Look Sport. 

Vezi și: CFR CLUJ - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 0-0 // VIDEO Surpriză în "Gruia" » Campioana remizează cu Dunărea Călărași și poate fi detronată în cazul în care FCSB câștigă Derby-ul » Clasamentul actualizat

PROGRAMUL ȘI REZULATELE ETAPEI A 15-A 

Vineri 
CSU Craiova - Sepsi 1-1 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
Astra - Poli Iași  1-2 (Detalii, AICI)
Viitorul - Concordia Chiajna 0-0 (Detalii, AICI)
CFR Cluj - Dunărea Călărași 0-0 (Detalii, AICI)
Duminică:
17:30 Hermannstadt - FC Botoșani
21:00 Dinamo - FCSB
Luni, ora 21:00 Gaz Metan - FC Voluntari

CLASAMENT

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează