FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 0-0

CFR CLUJ - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 0-0 // VIDEO Surpriză în "Gruia" » Campioana remizează cu Dunărea Călărași și poate fi detronată în cazul în care FCSB câștigă Derby-ul » Clasamentul actualizat

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 19:40

Seria de patru victorii consecutive în Liga 1 a CFR-ului a luat sfârșit sâmbătă seara. Campioana a remizat pe teren propriu cu Dunărea Călărași, 0-0, ratând șansa de a se distanța de FCSB. 

Poarta lui Straton a fost asediată în prima repriză, clujenii năpustindu-se în atac încă din primele minute. Țucudean, Camora, Păun, Deac și Cristi Manea au fost periculoși, dar poarta călărășenilor a rămas intactă. Cea mai periculoasă ocazie a trupei lui Conceicao s-a scris în prelungirile primei reprize, când șutul lui Țucudean din câțiva metri a fost blocat eroic de un fundaș al Dunării.

Startul reprizei secunde a fost sinonim cu cea mai mare ocazie a oaspeților din tot meciul. Dunărea a construit exemplar o fază de atac, Mediop a rămas singur într-o poziție extrem de favorabilă, dar a finalizat dezamăgitor, poarta lui Arlauskis rămânând intactă.

Până la final, s-a jucat la o singură poartă. CFR a controlat cu autoritate jocul și a mai contat la ocaziile lui Camora și Culio, ambii blocați de Straton, portar aflat în zi de grație.

Nici cele 5 minute de prelungiri nu au salvat-o pe campioană, care au fost la un pas să piardă meciul, golul Dunării din minutul 90+2 fiind anulat corect de arbitrul Marcel Bîrsan pe motiv de ofsaid. Țucudean putea da lovitura în al patrulea minut al prelungirilor, dar semifoarfeca sa din 5 metri s-a dus mult peste poartă.

S-a terminat 0-0, un rezultat mult sub așteptări pentru echipa lui Conceicao, care avea șansa să de distanțeze de FCSB, contracandidata la titlu care duminică are derby cu Dinamo. Cu o victorie, steliștii ar devansa-o pe CFR.

Dunărea urcă o poziție după egalul obținut eroic în "Gruia", echipa lui Dan Alexa ajungând pe locul 8, cu 17 puncte, la doar trei lungimi de ultima poziție care asigură play-off-ul.

FINAL » CFR Cluj - Dunărea Călărași 0-0
*Alexandru Munteanu a fost eliminat în minutul 90+4

Echipele de start: 

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora - Djokovic, Culio - Omrani, Deac, Ad. Păun - Țucudean
Rezerve:
Collado, Lang, Peteleu, Bordeianu, Mailat, Al. Ioniță II, Urko Vera
Antrnor:
Toni Conceicao

Dunărea Călărași: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Wallace, Mendy - Bourceanu, Cucu -  Carnat, Clemence, H. Keyta - Mediop
Rezerve:
Lungu, Al. Munteanu, V. Munteanu, Kanda, C. Pușcaș, Honciu, G. Simion
Antrenor:
Ilie Constantin
*(Dan Alexa e suspendat)

Arbitru: Marce Bîrsan / A1: Valentin Avram / A2: Mircea Orubleț / Observator: Eduard Dumitrescu
Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu", Cluj

 
 

PROGRAMUL și rezulatele ETAPEI a 15-a 

Vineri 
CSU Craiova - Sepsi 1-1 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
Astra - Poli Iași  1-2 (Detalii, AICI)
Viitorul - Concordia Chiajna 0-0 (Detalii, AICI)
CFR Cluj - Dunărea Călărași 0-0
Duminică:
17:30 Hermannstadt - FC Botoșani
21:00 Dinamo - FCSB
Luni, ora 21:00 Gaz Metan - FC Voluntari

CLASAMENT


Click pe imagine pentru zoom!

Vezi și: CFR sfidează FCSB! » Declarație arogantă a lui Daniel Stanciu față de echipa lui Dică: "Doar noi și Craiova"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
100002473541087
Danut Ognean  •  11 Noiembrie 2018, 11:06

urmeaza esecul fcsb-ului deseara

ray51
ray51  •  11 Noiembrie 2018, 09:54

2 mari dezamagiri ale etapei: Viitorul si CFR. Mai ramane ca FCSB-ul sa-si arate impotenta in fata unei echipe fara-de-jucatori. Hai, pa !

1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Noiembrie 2018, 09:48

asa se intampla cand Tucu. se ia dupa Ali. amandoi dau din maini in loc sa-si foloseasca mintea (daca o mai au)si piciorele ca , cap nu stiu daca au ,daca Astra a jucat asa ca vor sa se scape de antrenor ,nu stiu daca coincid interesele si la CFR.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează